کد خبر : 233347
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۷ - 17:39
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

سخنگوی سپاه: جوانان ما باید بدانند ولیعهد سعودی حامی «ایران اینترنشنال» است

سخنگوی سپاه با اشاره به استمرار هجمه رسانه ای دشمن به آرمان های انقلاب اسلامی ایران، گفت: راهبرد اصلی رسانه های معاند سوءاستفاده از شکاف بین نسلی است و سپاه در جریان های اخیر بسیار هوشمندانه عمل کرد .

سخنگوی سپاه: جوانان ما باید بدانند ولیعهد سعودی حامی «ایران اینترنشنال» است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سپاه نیوز نوشت: سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پیش از ظهر امروز (یکشنبه) در همایش توانمندسازی رسانه‌ای ویژه فرماندهان بسیجی و مسئولان اقشار، مدیران روابط عمومی و تبلیغات اسلامی و فضای مجازی و خبرنگاران گلستان اظهار کرد: عملیات روانی و رسانه‌ای به گونه‌ای است که صاحبان رسانه برای خود سهمی قائل می‌شوند و از شکاف نسلی برای رسیدن به اهداف خود بهره می‌برد. رسانه‌های سلطنت طلب تلاش می‌کنند با استفاده از همین شکاف بین نسلی برنامه‌ها و راهبردهای خود را به پیش ببرند و در این مسیر سرمایه گذاری ویژه ای انجام داده‌اند.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: باید آموزه‌ها و داشته‌های انقلاب و روزگار سخت طاغوت را به نسل جدید منتقل کرده و از ابزارهای قدرتمند هنر و رسانه بهره گیری حداکثری کنیم.

وی گفت: باید بپذیریم در بیان داشته‌های انقلاب تعلل و کوتاهی کردیم، موضوعی که رهبر معظم انقلاب صریحاً به آن اشاره کرده است .

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: جوانان ما باید بدانند حامی اینترنشنال ولیعهد سعودی است که مقابله با ایران و شیعه‌ستیزی جزو تفکرات آن به شمار می‌رود و نیز گروهک منافقین که به مراتب از داعش بدتر است به دنبال مطالبه آزادی ملت ایران است اگر مشقات و سختی‌های دوران انقلاب و وحشی گیری ها منافقین بیان شود جوانان و نوجوانان هرگز پای یاوه گویی های منافقین نمی‌نشینند.

سردار شریف گفت: سپاه در جریان اخیر بسیار هوشمندانه عمل کرد و پازل‌های دشمن یکی یکی مشخص و خنثی شده است.

اخبار مرتبط:
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود
استاد حوزه علمیه: مذاکره با آمریکا می‌تواند موجب تضعیف جایگاه نظام در عرصه‌های بین‌المللی و داخلی شود

حجت الاسلام محمد ملک‌زاده استاد حوزه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی: با وجود تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک ایران که در حین انجام مذاکرات ایران و آمریکا انجام شد، همچنان از گوشه و کنار خبر‌هایی درباره احتمال مذاکره با آمریکا به گوش می‌رسد! شنیدن این اخبار تا آنجا عجیب و غیرقابل توجیه است که واشنگتن‌پست در خبری اعلام کرد: «برای‌ همه عجیب است که ‌ایران حتی بعد از حملات نظامی به خود هنوز چشم امید به توافق با آمریکا دارد و مذاکره را هرگز رها نمی‌کند!»

ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند
ان بی سی آمریکا: از سه سایت غنی سازی ایران یکی کاملاً تخریب و دوتای دیگر قابل راه اندازی در ماه های آینده هستند

ان بی سی نیوز نوشت: یکی از سه سایت غنی‌سازی اورانیوم در ایران که ماه گذشته هدف حمله ایالات متحده قرار گرفت، نابود شده و فعالیت‌های آن به‌طور قابل‌توجهی به عقب افتاده است. اما دو سایت دیگر به آن شدت آسیب ندیده‌اند و ممکن است تنها تا حدی تخریب شده باشند که در صورت تمایل ایران، غنی‌سازی هسته‌ای در آنها طی چند ماه آینده از سر گرفته شود

قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت
قالیباف: جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت

رئیس مجلس در دیدار با خانواده شهید سپهبد باقری گفت: اگر جنگ اخیر رخ نمی‌داد ما هیچ‌گاه به درکی که در این ۱۲ روز به آن رسیدیم، نمی‌رسیدیم. یعنی اگر بگوییم این ۱۲ روز ما را ۵۰ سال جلو انداخت، درست گفته‌ایم که به برکت خون شهدا رقم خورد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است