کد خبر : 233325
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۷ - 16:53
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فعال سیاسی اصولگرا: دولت رئیسی حتی حاضر به کسب مشورت هم نیست

قائم مقام حزب موتلفه اسلامی گفت: بسیاری آمادگی دارند در این زمینه به دولت کمک کنند، اما متأسفانه مشاهده می‌کنیم بدنه دولت حاضر به کسب مشورت هم نیست.

فعال سیاسی اصولگرا: دولت رئیسی حتی حاضر به کسب مشورت هم نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حمید رضا ترقی، قائم مقام حزب موتلفه اسلامی با اشاره سخنان اخیر رهبری انقلاب با اعضای خبرگان در خصوص اینکه نوبت مسئولین است، وظایف خود را در برابر مردم انجام دهند، گفت: همان طور که مقام معظم رهبری در دیدار اخیرشان با اعضای خبرگان فرمودند و نیز از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال استنباط شد، مردم وظیفه وفاداری و پشتیبانی خود را از نظام اسلامی و آرمان‌های انقلاب اسلامی به نحوه مطلوبی نشان دادند و موجب یاس و ناامیدی دشمن شدند. دشمنی که توطئه‌های متعدد علیه نظام اسلامی انجام داده است.

به گزارش مهر، بخش هایی از گفت و گوی ترقی را در ادامه می خوانید:

  • این اقبال و وفاداری مردم از آرمان‌های انقلاب علی رغم نارضایتی‌های آنان از وضعیت اقتصادی بوده است. نابسامانی‌هایی که در طول دهه گذشته در کشور ما پدید آمده و موجب کاهش قدرت خرید مردم شده است.
  • مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با اعضای خبرگان رهبری این نکته را تأکید کردند که مردم وظیفه خود را بخوبی انجام دادند و امروز بار سنگین مسئولیت متقابل با مسؤلین اجرایی کشور است که برای قدردانی از همت و وفاداری مردم و در جهت حل مشکلات اقتصادی آنها تلاش کنند.
  • همان طور که مشاهده می‌کنید متأسفانه علی‌رغم اینکه تلاش‌هایی از سوی دولت انجام شده و شیوه‌های گوناگونی برای مهار تورم و کاهش قیمت دلار و ارز به کار گرفته شده، اما شاهد افزایش روز به روز قیمت‌ها و نرخ دلار و کاهش ارزش پول ملی هستیم.
  • مقام معظم رهبری طی این چند سال بارها تاکید کردند که باید دولت‌ها در جهت افزایش پول ملی تلاش کنند و اجازه کاهش ارزش آن‌را ندهند؛ اما متأسفانه در این رابطه و در راهکارهای مسؤلین یک خلاقیت و ابتکار جدیدی مشاهده نمی‌شود تا شاهد کاهش نرخ ارز در کشور باشیم.
  • درست است دشمن در یک جنگ اقتصادی با ایران به‌سر می‌برد و انواع و اقسام توطئه‌ها را برای مقابله با رشد اقتصادی کشور بکار گرفته، ولی اقتضا می‌کند دولت برای طراحان این جنگ اقتصادی، فرماندهان قوی که از فهم و تجربه بالایی برخوردار بوده و راهکارهای مؤثر برای پیروزی در این جنگ را می‌دانند، استفاده کند.
  • بسیاری آمادگی دارند در این زمینه به دولت کمک کنند، اما متأسفانه مشاهده می‌کنیم بدنه دولت حاضر به کسب مشورت هم نیست.
  • در حال حاضر چند روز است عده‌ای از کارشناسان که پیشنهادات سازنده‌ای برای مهار قیمت دلار دارند، از این‌رو آنها را به مدیر کل ارزی بانک مرکزی معرفی کرده‌ایم تا بتوانند دقایقی کوتاه با آنها حرف بزنند، اما متأسفانه در بانک مرکزی حتی حاضر به شنیدن تلفنی پیشنهاد این کارشناسان نیستند.
  • اگر دولت از ظرفیت‌های مشورتی نخبگان جامعه استفاده نکند و فقط بخواهد به عقل خود تکیه داشته باشد. به نظر می‌رسد اینگونه مشکلات مردم افزایش پیدا می‌کند؛ لذا مسئولین اقتصادی دولت لازم است ذهن خود را باز کرده و نظرات نخبگان و دلسوزان جامعه بشنوند. در این زمینه یک کنفرانسی مشورتی تشکیل بدهند و با یک عقل جمعی اقدام کنند.
  • باید گفت عدم پاسخگویی به این ملت وفادار موجب نارضایتی بیشتر مردم خواهد شد و این به ضرر سرمایه اجتماعی مردم و نیروهای انقلاب تمام خواهد شد.
  • امیدوار هستیم انشاالله توصیه‌های مقام معظم رهبری به دولت و مسئولین اقتصادی کشور مورد توجه کافی قرار بگیرد، زیرا قطعاً دلار ۵۸ هزار تومانی جواب حضور مردم نیست بلکه در واقع بی‌اعتنایی به حضور مردم در ۲۲ بهمن است.
اخبار مرتبط:
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود
واکنش مهاجرانی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کالرسون: تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود

یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: در مصاحبه رئیس جمهور با تاکر کالرسون، تفکیک منافع آمریکا از اهداف اسرائیل و تفکیک ترامپ از نتانیاهو عالی بود؛ این سخن در آمریکا شنونده دارد.

وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم
وزیر اطلاعات: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود / آثار پیروزی به وجود آمده را امروز در دنیا می‌بینیم

وزیر اطلاعات امروز در اظهاراتی بیان کرد: عملکرد نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه پیروزمندانه بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است