کد خبر : 233076
انتشار : 2023/02/25 - 17:03
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: سرویس‌های اطلاعاتی دشمن قصد خرابکاری در مراکز حساس و مهم کشور را داشته‌اند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: براساس گزارش ارائه شده، سرویس های اطلاعاتی دشمن تلاش‌های متعددی در کسب اطلاع، نفوذ و خرابکاری در مراکز حساس و مهم کشور داشته‌اند که عمده این موارد با هوشیاری نهادهای امنیتی کشورمان بی اثر شده است.

نماینده مجلس: سرویس‌های اطلاعاتی دشمن قصد خرابکاری در مراکز حساس و مهم کشور را داشته‌اند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ابوالفضل عمویی در تشریح جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس،گفت: ظهر امروز، معاون ضدجاسوسی وزارت اطلاعات با حضور در کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گزارشی از اقدامات اخیر و اشراف این معاونت در مقابله با برنامه‌های سرویس‌های اطلاعاتی حریف از جمله صهیونیست‌ها ارائه کرد.

وی بیان کرد: بر اساس گزارش ارائه شده، سرویس‌های اطلاعاتی دشمن تلاش‌های متعددی در کسب اطلاع، نفوذ و خرابکاری در مراکز حساس و مهم کشور داشته‌اند که عمده این موارد با هوشیاری نهادهای امنیتی کشورمان، بی‌اثر شده است و در موارد خاصی در طراحی‌های فریب اطلاعاتی جمهوری اسلامی گرفتار شده‌اند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: بر اساس گفته‌های مقامات معاونت ضدجاسوسی، ضربه به صنایع نظامی، نفوذ در مراودات اقتصادی به منظور ایجاد بحران و سازماندهی آشوبگران از جمله برنامه‌های سرویس‌های متخاصم بوده که وزارت اطلاعات در حال مقابله با آنهاست.

عمویی گفت: در این جلسه نمایندگان ضمن طرح سوالاتی درباره گزارش ارائه شده و تقدیر از موارد خنثی شده از اقدامات دشمن، بر هوشیاری کامل نیروهای امنیتی در جنگ اطلاعاتی تاکید کردند. حاضران در جلسه، حافظان اصلی امنیت کشور را مردم دانستند و بر تقویت رویکرد «امنیت مردم پایه» تاکید کردند. اعضای کمیسیون هم خواستار تبیین برنامه‌های دشمن و اقدامات وزارت اطلاعات به نحو مقتضی به افکار عمومی شدند.

اخبار مرتبط:
ترامپ: قطعاً به سایت کوه کلنگ حمله خواهیم کرد
ترامپ: قطعاً به سایت کوه کلنگ حمله خواهیم کرد

ترامپ: ما قطعاً به کوه کلنگ حمله خواهیم کرد؛ آنها تلاش می‌کنند یک سایت هسته‌ای را دوباره احیا کنند. ما مواد (هسته‌ای) را دنبال می‌کنیم؛ آنجا جایی است که اقدام اصلی در جریان است.ما به‌زودی آن منطقه را هدف قرار خواهیم داد.

کوه کلنگ چه تاسیساتی دارد که ترامپ می‌خواهد به آن حمله کند؟
کوه کلنگ چه تاسیساتی دارد که ترامپ می‌خواهد به آن حمله کند؟

تنش‌های نظامی میان ایران و ایالات متحده بار دیگر به اوج خود رسیده و تبادل آتش در تنگه هرمز و سراسر منطقه شدت گرفته است.

امیر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم / آمریکا جای فرعون نشسته است
امیر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم / آمریکا جای فرعون نشسته است

فرمانده کل ارتش با تاکید بر اینکه دشمن به دنبال ناامید کردن مردم و تضعیف روحیه آنان است، گفت: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است