کد خبر : 232724
انتشار : 2023/02/23 - 14:57
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: تیم اقتصادی دولت در کنترل قیمت دلار ناتوان است/ وزرای صمت و اقتصاد قبل از استیضاح، استعفا دهند

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس می‌گوید: بعد از گذشت یک سال و نیم، نه تنها حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در اقتصاد کشور موثر نبوده، بلکه با عدم‌توانایی کنترل قیمت ارز توسط تیم اقتصادی دولت، دلار نزدیک به ۵۰ هزار تومان رسیده است و چنانچه تدابیر تخصصی و اقتصادی توسط تیم دولت صورت نگیرد، قطعاً نرخ ارز بالاتر هم خواهد رفت.

نماینده مجلس: تیم اقتصادی دولت در کنترل قیمت دلار ناتوان است/ وزرای صمت و اقتصاد قبل از استیضاح، استعفا دهند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسن لطفی نماینده رزن در خصوص افزایش بی‌رویه قیمت دلار و آشفتگی که به تبع آن در اقتصاد کشور رخ داده است، به رویداد۲۴ می‌گوید: یکی از چالش‌های اساسی کشور این است که مبنای محاسباتی زندگی مردم، دلار شده و از طرفی، چون تیم اقتصادی دولت در کنترل دلار ناتوان است، خود به خود به افزایش تورم در همه زمینه‌ها دامن زده است؛ تا جایی که مردم عادی هم می‌گویند امروز که درآمد من این‌قدر است، چند دلار می‌توانم بخرم؟ و متاسفانه از طبقه کارگر گرفته تا طبقات بالاتر، زندگی و درآمد خود را با دلار مقایسه می‌کنند.

او می‌گوید: تورم و افزایش ناگهانی قیمت‌ها باعث شده ثروتمندان ثروتمندتر و سفره فقرا کوچک‌تر شود. حال سوال این است که چرا با وجود اینکه دولت مدعی بود رشد اقتصادی خوبی خواهیم داشت و تیم اقتصادی‌اش ادعا داشت که ارز ۴۲۰۰ تومانی را برمی‌داریم و سپس قیمت ارز را کنترل می‌کنیم، متاسفانه می‌بینیم بعد از گذشت یک‌سال و نیم، نه تنها حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در اقتصاد کشور موثر نبوده، بلکه با عدم توانایی کنترل قیمت ارز توسط تیم اقتصادی دولت، دلار نزدیک به ۵۰ هزار تومان رسیده است و چنانچه تدابیر تخصصی و اقتصادی توسط تیم دولت صورت نگیرد، قطعاً نرخ ارز بالاتر هم خواهد رفت.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس در پاسخ به اینکه چرا تغییر رییس کل بانک مرکزی هم چاره‌ساز نشد؟ گفت: یکی از مشکلات مهم در کشور این است که بعد از ۴۳ سال از عمر انقلاب، همیشه دولت‌ها دنبال تغییر مدیران بودند، اما دولت باید به این نتیجه رسیده باشد که با تغییر مدیران، وضع کشور درست نمی‌شود، بلکه ابتدا باید ساختار‌های اداری و اقتصادی کشور درست بشوند و افراد متناسب با ساختار‌ها سر هر پست قرار بگیرند. متاسفانه دولت‌ها و حتی همین دولت فعلی، به جای تغییر در ساختارها روی به تغییر مدیران آورد. وقتی ساختار درستی نداشته باشیم، قطعاً افراد نمی‌تواند مدیریت درستی اعمال کنند.

لطفی می‌گوید: ما اگر بخواهیم کشوری توسعه‌یافته داشته باشیم، اول اینکه باید از داخل، کشور را تقویت کنیم و وحدت و انسجام داخلی خود را بالا ببریم. دوم، با حفظ منافع ملی، ارتباط و تعامل سازنده با دنیای بین‌الملل داشته باشیم. متاسفانه این موارد به چالش خورده است و درایت دولت را می‌طلبد که کشور‌های دوست خود را نگه دارد.

عضو مجمع نمایندگان استان همدان در واکنش به اینکه برخی اعتقاد دارند مجلس در کار نظارتی خود به دلیل همسو بودن با دولت، کوتاهی می‌کند، گفت: تعامل بیش از اندازه مجلس با دولت، به کشور آسیب می‌زند. مجلس بایستی به وظیفه نظارتی خود، حتی در حوزه استیضاح عمل کند. به اعتقاد بنده می‌طلبد برخی وزرا، استیضاح شوند چون با گذشت یک سال و نیم از عمر دولت، فرصت کافی داشتند که خود را اثبات کنند. مثلاً در حوزه خودرو چه اتفاقی افتاده است؟ این دولت، پراید را با چه قیمتی تحویل گرفت و الان قیمت آن چند است؟ مدیران بخش‌هایی از دولت مثل صنعت، بهداشت و درمان و اقتصاد فرصت خوبی داشتند تا برنامه‌هایشان را پیاده کنند و به نظر من بهتر است این افراد پیش از اینکه استیضاح شوند، استعفا بدهند.

اخبار مرتبط:
سرلشکر صفوی: ما و عمان به یک سازو کار برای مدیریت تنگه هرمز رسیده بودیم
سرلشکر صفوی: ما و عمان به یک سازو کار برای مدیریت تنگه هرمز رسیده بودیم

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: جمهوری اسلامی ایران به‌طور کامل «تنگه هرمز» را مدیریت و کنترل خواهد کرد.

نمی‌دانم نمایندگان ایران در سازمان ملل چگونه به ایران بازخواهند گشت
نمی‌دانم نمایندگان ایران در سازمان ملل چگونه به ایران بازخواهند گشت

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، چهارشنبه ۲۳ سپتامبر (۳ مهر) در گفت‌وگویی مبسوط با شبکه خبری فاکس نیوز از جمله به مناسبات واشنگتن و پکن و همچنین موضوع ایران پرداخت. او ضمن اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از پرواز‌های خارجی به ایران متوقف شده است گفت: «پروازهای خارجی ایران احتمالا بیش از ۸۰ یا ۹۰ درصد متوقف شده‌اند. نمی‌دانم نمایندگان ایران در سازمان ملل چگونه می‌خواهند به خانه بازگردند.»

ترکمنستان آسمان خود را به روی هواپیماهای ایرانی بست
ترکمنستان آسمان خود را به روی هواپیماهای ایرانی بست

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری: به دلیل اینکه ترکمنستان مجوز عبور ایرلاین‌های ایرانی را از آسمان خود صادر نکرد، پرواز تهران - دوشنبه نتوانست در مقصد فرود آید و ناچار شد به فرودگاه امام خمینی(ره) در تهران بازگردد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است