کد خبر : 232254
انتشار : 2023/02/21 - 09:12
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

خودکشی گروهی 6 عضو یک خانواده به دلیل مزاحمت‌های ناموسی در مشهد

اعضای این خانواده در پی ایجاد مزاحمت‌های ناموسی یک پرایدسوار مرموز در حالی با مصرف تعداد زیادی قرص خودکشی کرده‌اند که 2 روز قبل از آن نیز پسر جوان خانواده با همین انگیزه خودکشی کرده بود.

خودکشی گروهی 6 عضو یک خانواده به دلیل مزاحمت‌های ناموسی در مشهد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سجادپور- به دنبال خودکشی یک پسر جوان که 3 روز قبل در مشهد رخ داد، 5 عضو دیگر خانواده وی نیز روز گذشته به خودکشی اقدام کردند که 4 تن از آنان جان باختند و 2 تن دیگر در حالی با حال وخیم به مرکز درمانی منتقل شدند که در دست نوشته باقی مانده از اعضای این خانواده، مزاحمت‌های ناموسی یک مرد مرموز مورد توجه قرار گرفته است.

به نوشته روزنامه خراسان، صبح روز گذشته، قاضی ویژه قتل عمد مشهد با دریافت گزارشی تکان دهنده از مرگ تلخ اعضای یک خانواده در خیابان شهید سلامی، بی‌درنگ عازم منزل مذکور شد و به تحقیق در این باره پرداخت. بررسی های تخصصی و قضایی دکتر صادق صفری بیانگر آن بود که دو دختر جوان به همراه مادرشان روی رختخواب های پهن شده بر کف پذیرایی جان باخته  ودختر و پسر جوان دیگر نیز توسط امدادگران به مرکز درمانی انتقال یافته اند.

در همین حال واکاوی ماجرا با دست نوشته ای که روی تلویزیون منزل قرار داشت وارد مرحله جدیدی شد به طوری که محتویات دست نوشته مذکور نشان می داد، اعضای خانواده در پی ایجاد مزاحمت‌های ناموسی یک پرایدسوار مرموز در حالی با مصرف تعداد زیادی قرص خودکشی کرده‌اند که 2 روز قبل از آن نیز پسر جوان خانواده با همین انگیزه خودکشی کرده بود.

گزارش روزنامه خراسان حاکی است، تحقیقات بیشتر با صدور دستور قضایی از سوی قاضی شعبه 208 دادسرای عمومی و انقلاب مشهد (ویژه پرونده های جنایی) برای ریشه یابی این حادثه تلخ و شناسایی مرد مرموز ادامه دارد.

اخبار مرتبط:
تب «پلنگ شدن» به مردان ایرانی رسید!
تب «پلنگ شدن» به مردان ایرانی رسید!

تب جراحی زیبایی دیگر فقط قصه زنان نیست. اگر تا چند سال پیش تغییر فرم بینی، تزریق ژل، زاویه‌سازی صورت یا پیکرتراشی بیشتر با تصویر زنان از زیبایی گره خورده بود، حالا مردان نیز سهم قابل‌توجهی از بازار زیبایی را به خود اختصاص داده‌اند؛ بازاری که هر روز برای بدن و چهره مردانه، استاندارد تازه‌ای تعریف می‌کند.

حجم خالی سدهای کشور مشخص شد
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد

حجم آب موجود مخازن سدها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۶.۱۳ میلیارد مترمکعب است سال گذشته در زمان مشابه حجم آب موجود مخازن ۱۹.۶۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد
۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد

دادستان تهران از توقیف و تعیین تکلیف بیش از ۱۶ همت از اموال محکوم اصلی پرونده چای دبش برای جبران مطالبات بانک‌های شاکی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است