کد خبر : 232247
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - 22:35
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: حتی بچه های مذهبی و انقلابی از وضعیت اقتصادی کشور خسته شده اند

حجت الاسلام احمدحسین فلاحی: مردم در کف جامعه از ما مطالبه دارند.مردم می پرسند مقصر وضع موجود چه کسی است، اگر مقصر دولت قبل بوده و کم کاری کرده، چرا محاکمه نمی‌شود؟ این موارد را رییس مجلس به رییس دستگاه قضا منتقل کند چون ما در طول یکسال گذشته منتظر وقت ملاقات هستیم؛ اگر هم دولت فعلی ناکارآمد است باید مجلس پاسخگو باشد.

نماینده مجلس: حتی بچه های مذهبی و انقلابی از وضعیت اقتصادی کشور خسته شده اند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت الاسلام احمدحسین فلاحی در جلسه علنی امروز (دوشنبه) در تذکری گفت: وضعیت بازار خوب نیست؛ این‌که فقط گفته شود معاون اول در مجلس حضور پیدا کرده و توضیح دهد، فایده ندارد.

فلاحی با بیان این‌که « در دیدار اخیر با رهبری عاملان وضع موجود در صف اول نشستند» ادامه داد: فکر می کنم مجلس در راس امور نیست چون نزدیک به ۳۰ پرونده از دولت قبل را به دستگاه قضایی فرستاد اما این پرونده‌ها مورد رسیدگی قرار نگرفت. این موارد را رییس مجلس پیگیری کند تا حداقل پاسخی به زحمات دوستان داده شود.

این نماینده مجلس با بیان این‌که «مردم در کف جامعه از ما مطالبه دارند»، گفت: مردم می پرسند مقصر وضع موجود چه کسی است، اگر مقصر دولت قبل بوده و کم کاری کرده، چرا محاکمه نمی‌شود؟ این موارد را رییس مجلس به رییس دستگاه قضا منتقل کند چون ما در طول یکسال گذشته منتظر وقت ملاقات هستیم؛ اگر هم دولت فعلی ناکارآمد است باید مجلس پاسخگو باشد.

فلاحی در پایان مجددا بیان کرد: امروز وضعیت بازار و مردم خوب نیست و حتی بچه های مذهبی و انقلابی از این وضعیت کشور خسته شده‌اند.

اخبار مرتبط:
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است
علی نیکزاد: گروسی ‌دروغگو و گزارشگری خائن و وابسته به اسرائیل است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: گروسی آدم دروغگو و گزارشگر خائن و وابسته به رژیم صهیونیستی است که آتش فتنه صهیونیسم علیه ایران را برافروخت.

‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است
‌شیخ عیسی قاسم: تهدید آیت‌الله خامنه‌ای، اهانت به کل امت اسلام است

رهبر شیعیان بحرین گفت: حمله به امام خامنه‌ای با هرگونه کلمه یا تهدید توهین‌آمیز، اهانت به تمام امت، مقدسات آن و جایگاه فقه پرهیزگار، حکیم، مخلص و مقدس به شمار می‌آید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است