کد خبر : 232192
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - 16:31
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

سریال «مَست عشق» نوروز از پلتفرم‌های ایرانی منتشر می‌شود

«مست عشق» اثر پرحاشیه حسن فتحی که پیشتر قرار بود به صورت فیلم در سینماهای ایران اکران شود به زودی (نوروز 1402) در قالب سریال هشت قسمتی از یکی از پلتفرم‌های نمایشی در ایران پخش می‌شود.

سریال «مَست عشق» نوروز از پلتفرم‌های ایرانی منتشر می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اعتماآنلاین نوشت: قرار است نوروز امسال «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی و تهیه‌کنندگی مهران برومند در قالب سریال هشت قسمتی از پلتفرم‌های نمایشی در ایران پخش  شود.

«مست عشق» اثر پرحاشیه حسن فتحی که پیشتر قرار بود به صورت فیلم در سینماهای ایران اکران شود به زودی (نوروز ۱۴۰۲) در قالب سریال هشت قسمتی از یکی از پلتفرم‌های نمایشی در ایران پخش می‌شود. این روزها عوامل سازنده «مست عشق » به صورت فشرده در حال دوبله این اثر هستند. طبق شنیده‌های خبرنگار اعتمادآنلاین، سپیده عبدالوهاب تدوینگر و حسین علیزاده سازنده موسیقی این مجموعه هستند.

مست عشق از تولیدات مشترک ایران و ترکیه حواشی زیادی را از زمان ساخت پشت سر گذاشت. از مخالفت‌های مراجع تقلید ایرانی که ساخت فیلم درباره شمس و مولانا را اشاعه فرقه صوفیه می‌دانستند تا اختلافات میان سرمایه‌گذار ایران و طرف ترکیه که فتحی و دیگر سازندگان این اثر را با چالش‌های زیادی در ساخت مواجه کرده بود. اما در نهایت همه مشکلات مربوطه رفع شد و این مجموعه جنجالی به زودی قرار است منتشر شود.

قصه «مست عشق» درباره ملاقات مولانا و شمس تبریزی در ترکیه است که فیلمبرداری آن در قونیه انجام شده و بازیگرانی چون شهاب حسینی در نقش شمس تبریزی، پارسا پیروزفر در نقش مولانا، بنسو سورال در نقش مریم، هانده ارچل در نقش کیمیا خاتون (دختر مولانا)، و ابراهیم چلیک‌کول در نقش اسکندر در آن بازی کرده‌اند.

اخبار مرتبط:
صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد
صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد

سازمان صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد. حتی با استاندار مازندران صحبت‌های اولیه شده است.

قیمت نجومی بلیت قسمت آخر پایتخت در بازار سیاه!
قیمت نجومی بلیت قسمت آخر پایتخت در بازار سیاه!

از شب گذشته که خبر اکران مردمی قسمت آخر پایتخت با حضور عوامل در برج میلاد رسانه ای شد، علاقه مندان به سایت برج میلاد هجوم بردند

طراح صحنه سریال پایتخت: سکانس خرس در یک برداشت گرفته شده / خرس را به شکل طبیعی و واقعی در اصفهان فیلمبرداری کردیم
طراح صحنه سریال پایتخت: سکانس خرس در یک برداشت گرفته شده / خرس را به شکل طبیعی و واقعی در اصفهان فیلمبرداری کردیم

پیمان قانع درباره صحنه خرس که در قسمت بیستم سریال «پایتخت 7» به نمایش درآمد به نکته جالبی اشاره کرد و گفت: من در صفحه مجازی‌ام نوشتم که این سکانس در یک برداشت گرفته شده و حتماً در پشت صحنه مراحل انجام شده این سکانس پخش خواهد شد و مخاطبان به سختی و پیچیده بودنِ آن پی خواهند برد. بنابراین از مخاطبان دعوت می‌کنم که این دو قسمت پشت صحنه سریال را از دست ندهند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است