کد خبر : 232175
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۰۱ - 15:09
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

انتقاد خبرگزاری وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی از حضور سلبریتی ها در جمع مردم زلزله زده خوی

خبرگزاری مهر با انتشار عکس‌هایی از برخی بازیگران و علی دایی ستاره ایرانی فوتبال جهان در جمع زلزله‌زدگان زلزله‌های رخ داده، نوشته باز هم برخی سلبریتی‌ها، مصائب و مشکلات مردم شریف و نجیب در زلزله خوی را مکانی برای تجارت فالوور و سوداگری محبوبیت قرار داده‌اند.

انتقاد خبرگزاری وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی از حضور سلبریتی ها در جمع مردم زلزله زده خوی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرگزاری مهر، وابسته سازمان تبلیغات اسلامی در گزارشی ضمن حمله به سلبریتی‌هایی که پس از زلزله خوی برای کمک به زلزله‌زدگان در منطقه حاضر شدند، نوشت: «ظاهراً برخی از سلبریتی ها حاضر نیستند از هیچ سوژه و امکانی برای بیشتر دیده شدن و معروف‌تر شدن بگذرند خواه در زلزله خواه در سیل و ویرانی.»

این خبرگزاری افزوده «سوال اینجاست که اگر واقعاً سلبریتی ها بخواهند صادقانه و دلسوزانه به مردم گرفتار در زلزله یا هر مشکل دیگری خدمت کنند، چه وظیفه‌ای دارند؟ حتماً اولین جواب، پمپاژ امید و روحیه و دلگرمی است؛ امری که نه تنها تقریباً در هیچ‌یک از پیام‌ها و روایت‌های برخی سلبریتی‌های وطنی اثری از آن نیست، بلکه بالعکس، امواج سهمگین سیاه‌نمایی و القای یاس و ناامیدی است که سراسر کنش‌های برخی سلبریتی‌ها را در بر گرفته است.»

این گزارش با انتشار عکس‌هایی از برخی بازیگران و علی دایی ستاره ایرانی فوتبال جهان در جمع زلزله‌زدگان زلزله‌های رخ داده، نوشته «باز هم برخی سلبریتی‌ها، مصائب و مشکلات مردم شریف و نجیب در زلزله خوی را مکانی برای تجارت فالوور و سوداگری محبوبیت قرار داده‌اند و طوری وانمود می‌کنند که انگار مردم فهیم و نخبگان و فرهیختگان خوی و آذربایجان، فاقد توانمندی و هوشمندی لازم برای حل مشکلات خود هستند و این سلبریتی‌ها هستند که همچون قهرمانان داستان‌های هالیوودی، خواهند آمد و مشکلات را مرتفع خواهند کرد!».

 

اخبار مرتبط:
افزایش شمار مصدومان انفجار بندر شهید رجایی به ۵۱۶ نفر/ نیروهای هلال‌احمر هنوز نتوانسته‌اند به محل اصلی حادثه انفجار برسند
افزایش شمار مصدومان انفجار بندر شهید رجایی به ۵۱۶ نفر/ نیروهای هلال‌احمر هنوز نتوانسته‌اند به محل اصلی حادثه انفجار برسند

سرپرست سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر اعلام کرد: آتش نشانی در حال مهار آتش است و نیروهای ما هنوز نتوانسته‌اند به محل اصلی حادثه انفجار بندر شهید رجایی برسند.

رئیس مدیریت بحران هرمزگان: قبلا به بندر شهید رجایی تذکر داده بودیم
رئیس مدیریت بحران هرمزگان: قبلا به بندر شهید رجایی تذکر داده بودیم

حسن‌زاده گفت: قبلا هم تذکراتی دربارۀ نکات ایمنی به مجموعۀ بندر شهید رجایی داده بودیم.

صداوسیما: صدای چندین انفجار دیگر از بندر شهید رجایی به گوش میرسد
صداوسیما: صدای چندین انفجار دیگر از بندر شهید رجایی به گوش میرسد

خبرنگار صداوسیما گفت: به نظر می رسد حادثه بر اثر سهل انگاری رخ داده است. صدای چندین انفجار دیگر از بندر شهید رجایی به گوش میرسد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است