کد خبر : 231816
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۳۰ - 09:25
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

معاون آموزش و پرورش: ۹۷.۷ درصد بودجه وزارتخانه صرف حقوق می‌شود / بدهی ما به معلمان ۱۶۸ هزار میلیارد است

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: ۹۷.۷ درصد از کل بودجه این وزارتخانه، صرف حقوق پرسنل می‌شود.

معاون آموزش و پرورش: ۹۷.۷ درصد بودجه وزارتخانه صرف حقوق می‌شود / بدهی ما به معلمان ۱۶۸ هزار میلیارد است

به گزارش سایت خبری مدارا؛  قاسم احمدی لاشکی در سفر دوروزه به استان فارس گفت: منزلت معلم از هر چیزی برتر است و اگر به جایگاه اموزش و پرورش در تصمیم گیری ها توجه شود انگاه فرایند ارتقای جایگاه معلم اغاز شده است.

احمدی لاشکی گفت: همگان باید بر این باور برسند که ارتقای جایگاه تعلیم و تربیت نیازمند توجه همه دستگاه‌ها است و اگر اموزش و پرورش به تنهایی فعالیت کند نمیتواند به این ارتقا برسد.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: کرونا با همه معایب خودش اما یک نکته را به همگان اثبات کرد که خانواده به تنهایی در تربیت دانش آموز نمی تواند موثر باشد و حتما نقش مدرسه و آموزش و پرورش بسیار موثر است.

احمدی لاشکی گفت: اگر امروز بخواهیم به مهمترین مشکلات اموزش و پرورش بپردازیم فقدان ارتباط مابین برنامه ریزی توسعه کشور و برنامه ریزی آموزشی در نظام تعلیم و تربیت از عمده این مشکلات است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، رکن اصلی را مربی یا همان معلم میداند و سوال اینجاست که آیا ما در تربیت معلم و به تبع آن در تربیت دانش آموز توانسته ایم موثر باشیم؟

احمدی لاشکی با بیان اینکه توجه تک ساحتی به مساله آموزش و غافل شدن از دیگر ساحت ها منجر به بروز مشکلات تربیتی شده است، گفت: آینده هر کشور در گرو امروز آموزش و پرورش آنست و اگر خوب عمل کنیم وضعیت خوبی را برای کشور انتظار داریم.

او با اشاره به اینکه نگرش نظام مند به منابع انسانی در تعلیم، تربیت، نگهداشت و حفظ منزلت معلمان از دیگر مشکلات اموزش و پرورش است، گفت: در آموزش و پرورش باید داناترین و دلسوزترین ها معلم شوند و در بسیاری از نقاط کشور همین گونه هست. معلم اگر به نقش خود کاملا واقف باشد تربیت در مسیر خود قرار خواهد گرفت.

احمدی‌لاشکی گفت: کل بودجه وزارت آموزش و پرورش حدود ۱۹۲هزار میلیارد است و این درحالی است که حدود ۲و سه دهم درصد آن صرف کیفیت بخشی می شود و مابقی یعنی ۹۷ و ۷ دهم درصد صرف حقوق پرسنل می شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: این درحالی است که حدود ۱۶۸هزار میلیارد بدهی آموزش و پرورش به معلمان است.

احمدی‌لاشکی با بیان اینکه کمبود بودجه و کم توجهی به آموزش های فنی و حرفه ای از دیگر مشکلات آموزش و پرورش، است، گفت: بخشی از فضاهای آموزشی کشور فرسوده است و نوسازی و مقاون سازی آن از توان آموزش و پرورش خارج است و سایر نهادها که مسوولیت اجتماعی دارند باید وارد این حیطه شوند.

نماینده مردم استهبان، نیریز وبختگان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه نیز گفت: حفظ شان و منزلت فرهنگیان باید اولویت قرار گیرد.

فرهاد طهماسبی گفت: فرهنگیان وظیفه فرهنگ سازی در جامعه را برعهده دارند لذا توجه ویژه به نهاد تعلیم و تربیت در سرعت در فرهنگ سازی موثر است.

اخبار مرتبط:
استانداری: ادارات تهران از ساعت ۱۲ امروز چهارشنبه تعطیل است / ادارات استان در روز پنج‌شنبه نیز از ساعت ۱۱ تعطیل خواهند بود
استانداری: ادارات تهران از ساعت ۱۲ امروز چهارشنبه تعطیل است / ادارات استان در روز پنج‌شنبه نیز از ساعت ۱۱ تعطیل خواهند بود

روابط عمومی استانداری تهران اعلام کرد: درپی افزایش ناگهانی دما ادارات استان تهران ساعت ۱۲ امروز چهارشنبه سوم مرداد تا پایان هفته تعطیل است. به گزارش استانداری تهران، اداره کل روابط عمومی استانداری تهران اعلام کرد : در پی افزایش ناگهانی دما ادارات استان تهران ساعت ۱۲ امروز چهارشنبه سوم مرداد تا پایان هفته تعطیل است.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی: طرح مقابله با بی‌حجابی تعطیل بَردار نیست
جانشین فرمانده نیروی انتظامی: طرح مقابله با بی‌حجابی تعطیل بَردار نیست

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور درباره اجرای طرح نور گفت: قانون ملاک کار ماست و با تغییر دولت‌ها خللی در اجرای این طرح به وجود نمی آید، برخورد با جرم مشهود از وظایف ذاتی انتظامی است، ما اسیر امواج نخواهیم شد، ما در حوزه عفاف و حجاب وظیفه قانونی و تکلیف شرعی داریم، لازم است شورای تأمین هم در راستای حمایت از این طرح گام بردارد، بنابراین طرح نور تعطیل‌بردار نیست، چرا که امر به معروف و نهی از منکر یکی فروع دین است و نمی توان فروع دین را تعطیل کرد.

به ما گفتند زَنها در این منطقه باید فقط بزایند/ گزارشی از بارداری اجباری در روستاهای محروم
به ما گفتند زَنها در این منطقه باید فقط بزایند/ گزارشی از بارداری اجباری در روستاهای محروم

روزنامه اعتماد در گفت‌وگو با چند بهورز در روستاهای محروم از وضعیت فرزندآوری در این روستاها گزارشی تهیه کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است