کد خبر : 231404
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۲۷ - 11:35
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

کتاب «رای حلال» اثر مجتبی رحماندوست منتشر شد

کتاب «رای حلال» با موضوع یادداشت‌های روزانه و حال و احوالات زندگی نماینده تهران، اسلامشهر، ری و شمیرانات در مجلس نهم به چاپ رسید و روانه بازار شد.

کتاب «رای حلال» اثر مجتبی رحماندوست منتشر شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مجتبی رحماندوست، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی از چاپ کتاب «رای حلال»  خبر داد و گفت: انتشارات سروش این کتاب را که یادداشت‌های روزانه نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس از مجلس نهم است را به اهتمام مختار مجاهد در ۹۱۵ صفحه به چاپ رسانده است.

وی درباره مقدمه این کتاب،  اظهار کرد: کتاب رای حلال تصویر جامعی از مجلس نیست، بلکه به ازای هر کمیسیون، هر فراکسیون و حتی شخصیت تک تک نماینده‌ها، فضای مجلس با آنچه من در این نوشته ترسیم کرده‌ام متفاوت بود. حتی هر گوشه و ضلعی از صحن مجلس، حکم خاص خودش را داشت که با ضلع دیگر فرق می‌کرد، دستِ بالای صحن در قسمت هیئت رئیسه هم، عالم دیگری حاکم بود.

رحماندوست ادامه داد: آن زمان در کمیسیون اجتماعی قوه مقننه عضویت داشتم اما نکاتی را به نسبت رخدادهای مختلف همچون شنیده هایم از کمیسیون امنیت ملی و دیگر کمیسیون ها، نکاتی را شرح داده ام. در این میان با توجه به مسئولیتم در کارگروه تخصصی ایثارگران و نایب رییسی فراکسیون ایثارگران و همچنین مسئول فراکسیون فلسطین و مقاومت اسلامی، مطالبی را ذکر کرده ام.

این نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی در خصوص چگونگی انتخاب نام «رای حلال» برای این کتاب، تصریح کرد: در صحن علنی سوال من از آقای رحمانی فضلی، وزیر وقت کشور درباره بی‌انضباطی تردد موتورسیکلت‌های متخلف در خیابان‌های شهرها مطرح شد. نظر خیلی از نمایندگان با وزیر کشور مخالف بود زیرا به انتخاب استانداران‌شان معترض بودند، بنابراین به وضوح مشخص بود که معدل رأی مجلس به وزیر کشور منفی است و اگر رأی منفی بدهند این کارت زرد، نظر مجلس درباره پاسخ وزیر به سوال من در مورد موتورسواران نیست.

وی در این رابطه، افزود: بعد از توضیحات وزیرکشور، رئیس جلسه از من پرسید قانع شدید؟ عنوان کردم وقتی قانع می‌شوم که کار در عمل درست شود نه در جلسات. در نهایت گفتم علیرغم این‌که قانع نشده‌ام، ولی در شرایط فعلی فقط به زبان می‌گویم قانع شده‌ام که بر خلاف رویه معمول در جلسات قوه مقننه است. بعدها بسیاری از همکاران از من گلایه کردند نسبت به این اقدام ولی به نظرم کار درست همین بود.

رحماندوست تصریح کرد: بعد از جلسه یکی از دبیران کمیسیون اجتماعی را دیدم که به من گفت این کار در تاریخ آینده مجلس ماندگار خواهد شد. زیرا تو در واقع تعریف جدیدی از «رأی حلال» ارائه کردی که به نظرم آمد این کلیدواژه می تواند مناسب ترین نام برای یادداشت های روزانه و در واقع به نوعی حال و احوالات زندگی یک نماینده مردم در مجلس باشد.

اخبار مرتبط:
بهروز شعیبی: فراستی فقط ادای منتقد را در می‌آورد
بهروز شعیبی: فراستی فقط ادای منتقد را در می‌آورد

بهروز شعیبی، کارگردان سینما و تلویزیون، از مسعود فراستی به شدت انتقاد کرد و او را در نزول سطح نقد فیلم ایران مقصر دانست.

رابعه اسکویی: ترسیدم اعدامم کنند!
رابعه اسکویی: ترسیدم اعدامم کنند!

ابعه اسکویی درباره روزهای دوری‌اش از ایران سخن گفت و حرف‌های تکان‌دهنده‌ای بر زبان آورد.

پخش پشت صحنه «پایتخت ۷» از فردا
پخش پشت صحنه «پایتخت ۷» از فردا

پشت صحنه مجموعه «پایتخت ۷» در قالب دو قسمت از فردا شب روی آنتن می‌رود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است