کد خبر : 231221
انتشار : 2023/02/15 - 12:51
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

بهادری‌جهرمی: در جلسه امروز هیئت دولت وزیر اطلاعات از اتفاقات دبیرستان‌های دخترانه قم گزارش داد

سخنگوی دولت بیان کرد: درباره اتفاقات دبیرستان‌های دخترانه وزیر اطلاعات گزارش اولیه پیرامون این موضوع ارائه دادند و امروز هیات دولت وزیر محترم بهداشت را به عنوان نماینده دولت عازم قم کرد.

بهادری‌جهرمی: در جلسه امروز هیئت دولت وزیر اطلاعات از اتفاقات دبیرستان‌های دخترانه قم گزارش داد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی بهادری جهرمی درباره مصوبات امروز هیأت دولت گفت: امروز بیشتر وقت جلسه به مصوبات و طرح موضوعات از سوی دستگاه‌های کشور  سپری شد.

سخنگوی دولت با اشاره به سخنان رهبری مبنی برنظارت بر دستگاه‌های اجرایی گفت: وزیر اطلاعات گزارشی از نظارت بر دستگاه‌های اجرایی دادند که مقرر شد نظارت بر دستگاه‌های اجرایی در عین عدم مداخله بر امور اجرایی صورت گیرد.

وی ادامه داد: وزیر محترم کار به کشور ترکمنستان رفته است. وزیر محترم ارشاد امروز گزارش‌های خود از اولین سفر خارجی را تحویل دادند.

بهادری جهرمی عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش مقرر شد میزبان المپیاد جهانی فیزیک شود

سخنگوی دولت بیان کرد: با توجه به برخی از مباحثی که پیرامون حوادثی در برخی از مدارس و دبیرستان‌های دخترانه استان قم که پیش از این در هیئت وزیران مطرح شده بود؛ امروز وزیر اطلاعات گزارش‌های اولیه ای را از بررسی‌های اولیه ارائه کردند.

وی افزود: فرضیه‌هایی در بخش پزشکی مطرح بود که با ظرفیت‌های پزشکی قم در حال بررسی است. رئیس دانشکده علوم پزشکی استان قم متخصص حوزه سم‌شناسی هستند و عضو هیئت علمی در ارتباط با پزشکی در حال بررسی موضوع هستند.

سخنگوی دولت تاکید کرد: هیئت وزیران امروز وزیر بهداشت را عازم قم کردند تا به عنوان نماینده دولت موضوع را از نزدیک و با جزییات بیشتری به صورت میدانی مورد بررسی قرار دهند. البته مطابق گزارش‌ها هیچکدام از دانش آموزان در بیمارستان بستری باقی نماندند و بویی که گفته می‌شود استنشاق شده اثر کوتاه‌مدت داشته و الحمدلله اثر ماندگاری نداشته است.

اخبار مرتبط:
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم

فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: از مرحله مواجههٔ دفاعی و پدافندی عبور کرده‌ایم و امروز در آستانه عملیات‌های تهاجمی قرار داریم.

ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است
ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعا کرده نشانه‌هایی از فعالیت در سایت موسوم به «کوه کلنگ» در ایران مشاهده شده است؛ سایتی که تهران پیش‌تر وجود فعالیت هسته‌ای در آن را رد کرده بود. به‌گفته دیپلمات‌ها، این شواهد می‌تواند شامل تحرکات فنی یا تغییرات در زیرساخت‌ها باشد، هرچند آژانس جزئیات دقیق ارائه نکرده است.

نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم
نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دشمنان هنوز نیروهای مسلح و مردم ایران را نشناخته اند گفت: جنگ را تا پیروزی نهایی ادامه خواهیم داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است