کد خبر : 231221
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۲۶ - 12:51
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

بهادری‌جهرمی: در جلسه امروز هیئت دولت وزیر اطلاعات از اتفاقات دبیرستان‌های دخترانه قم گزارش داد

سخنگوی دولت بیان کرد: درباره اتفاقات دبیرستان‌های دخترانه وزیر اطلاعات گزارش اولیه پیرامون این موضوع ارائه دادند و امروز هیات دولت وزیر محترم بهداشت را به عنوان نماینده دولت عازم قم کرد.

بهادری‌جهرمی: در جلسه امروز هیئت دولت وزیر اطلاعات از اتفاقات دبیرستان‌های دخترانه قم گزارش داد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی بهادری جهرمی درباره مصوبات امروز هیأت دولت گفت: امروز بیشتر وقت جلسه به مصوبات و طرح موضوعات از سوی دستگاه‌های کشور  سپری شد.

سخنگوی دولت با اشاره به سخنان رهبری مبنی برنظارت بر دستگاه‌های اجرایی گفت: وزیر اطلاعات گزارشی از نظارت بر دستگاه‌های اجرایی دادند که مقرر شد نظارت بر دستگاه‌های اجرایی در عین عدم مداخله بر امور اجرایی صورت گیرد.

وی ادامه داد: وزیر محترم کار به کشور ترکمنستان رفته است. وزیر محترم ارشاد امروز گزارش‌های خود از اولین سفر خارجی را تحویل دادند.

بهادری جهرمی عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش مقرر شد میزبان المپیاد جهانی فیزیک شود

سخنگوی دولت بیان کرد: با توجه به برخی از مباحثی که پیرامون حوادثی در برخی از مدارس و دبیرستان‌های دخترانه استان قم که پیش از این در هیئت وزیران مطرح شده بود؛ امروز وزیر اطلاعات گزارش‌های اولیه ای را از بررسی‌های اولیه ارائه کردند.

وی افزود: فرضیه‌هایی در بخش پزشکی مطرح بود که با ظرفیت‌های پزشکی قم در حال بررسی است. رئیس دانشکده علوم پزشکی استان قم متخصص حوزه سم‌شناسی هستند و عضو هیئت علمی در ارتباط با پزشکی در حال بررسی موضوع هستند.

سخنگوی دولت تاکید کرد: هیئت وزیران امروز وزیر بهداشت را عازم قم کردند تا به عنوان نماینده دولت موضوع را از نزدیک و با جزییات بیشتری به صورت میدانی مورد بررسی قرار دهند. البته مطابق گزارش‌ها هیچکدام از دانش آموزان در بیمارستان بستری باقی نماندند و بویی که گفته می‌شود استنشاق شده اثر کوتاه‌مدت داشته و الحمدلله اثر ماندگاری نداشته است.

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد اظهار کرد: این حرف و حدیث‌ها همواره شنیده می‌شود. مذاکره نوعی مبارزه است. همان‌طور که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در دفاع از کیان ایران اقدام کردند، دستگاه دیپلماسی هم وظیفه دارد در صورت اقتضا، از ابزار دیپلماسی برای تأمین منافع ملت ایران استفاده کند.

عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت
عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در جمع سفرا و کارداران و روسای نمایندگی های خارجی و بین‌المللی مقیم تهران گفت: باید به‌صراحت تأکید کنم که در هر راه‌حل مذاکره‌شده و در هر روند گفت‌وگویی، حقوق مردم ایران در موضوع هسته‌ای، از جمله حق غنی‌سازی باید به‌طور کامل مورد احترام قرار گیرد. ما هیچ توافقی را که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، نخواهیم پذیرفت.

تندورها در جنگ ۱۲ روزه سکوت کردند؛ حالا برای ترور ترامپ پول جمع می‌کنند
تندورها در جنگ ۱۲ روزه سکوت کردند؛ حالا برای ترور ترامپ پول جمع می‌کنند

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه گفت: یک روز پرونده عدم کفایت سیاسی رییس‌جمهور را استارت می‌زنند و روز دیگر برای ترور رییس‌جمهور گرا می‌دهند. همان شخص تندرو که به دروغ درباره برجام صحبت کرده بود و دوستانش، در جنگ 12 روزه سکوت کردند و هیچ محکومیتی ابراز نکردند!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است