کد خبر : 231109
انتشار : 2023/02/15 - 07:52
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

وضعیت نامناسب در محورهای شهرضا، سمیرم و شهرکرد / از تردد ضروری بپرهیزید

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: محورهای شهرضا، سمیرم و شهرکرد در شرایط نامناسب است و رانندگان از تردد ضروری نیز بپرهیزند.

وضعیت نامناسب در محورهای شهرضا، سمیرم و شهرکرد / از تردد ضروری بپرهیزید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ اصغر زارع با اشاره به آخرین وضعیت تردد در محورهای استان اصفهان اظهار داشت: در حال حاضر محورهای سمیرم، شهرضا وشهرکرد به علت بارش شدید برف شرایط خوبی را ندارد.

به نوشته مهر؛ وی تاکید کرد: ضروی است از تردد ضروری نیز در محورهای سمیرم و شهرکرد خودداری شود.

رئیس پلیس راه استان اصفهان با بیان اینکه تمام راه‌های اصلی استان باز هستند، گفت: اما در عین حال از رانندگان خواست به دلیل کندی تردد و لغزندگی سطح جاده‌ها از ترددهای غیر ضروری در محورهای استان به ویژه محورهای یاد شده تا زمان عادی شدن شرایط جوی خودداری کنند.

وی خاطر نشان کرد: رانندگانی مجبور به تردد به محورهای مذکور هستند حتماً زنجیر چرخ همراه داشته و با رعایت سرعت مطمئنه اقدام به رانندگی کرده و در صورت بروز هر گونه مشکلی موضوع را با شماره تلفن ۱۱۰ و یا واحدهای گشتی پلیس راه در میان بگذارند.

سرهنگ زارع در خصوص وضعیت دیگر محورهای استان اصفهان نیز تصریح کرد: در دیگر محورها نیز بارش برف و باران را داریم و محورها لغزنده است.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است