کد خبر : 231068
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۲۵ - 18:11
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

ایران و چین ۲۰ سند همکاری امضا کردند

۲۰ سند همکاری میان مقامات عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران و چین در حضور روسای جمهور دو کشور به امضا رسید.

ایران و چین ۲۰ سند همکاری امضا کردند

به گزارش سایت خبری مدارا؛۲۰ سند همکاری میان مقامات عالیرتبه جمهوری اسلامی ایران و چین در حضور روسای جمهور دو کشور به امضا رسید.

به نوشته ایسنا، مراسم امضای ۲۰ سند همکاری و یادداشت تفاهم میان جمهوری اسلامی ایران و چین از سوی مقامات عالیرتبه دو کشور و در حضور آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و شی جین پینگ برگزار شد.

تفاهمات همکاری در زمینه مدیریت بحران، گردشگری، ارتباطات و فناوری اطلاعات، محیط زیست، تجارت بین‌المللی، مالکیت معنوی، کشاورزی، صادرات، بهداشت و درمان، رسانه، ورزش و میراث فرهنگی از جمله اسناد امضا شده میان مقامات جمهوری اسلامی ایران و چین است.

اخبار مرتبط:
عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو
عکس متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو

قاب متفاوت خبرگزاری فارس از مراسم روز دانشجو و احترام نظامی دانشجویان به سرود ملی ایران در دانشگاه آزاد تهران مرکز مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفت.

محسن هاشمی: نامزد شورای شهر نمی‌شوم/ شهردار هم نمی‌توانم باشم
محسن هاشمی: نامزد شورای شهر نمی‌شوم/ شهردار هم نمی‌توانم باشم

رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در برنامه «سپهر سیاسی»، اعلام کرد: در انتخابات پیش‌ رو نامزد شورای‌شهر نمی‌شوم؛ به دلیل بازنشستگی امکان تصدی شهرداری را نیز در حال حاضر ندارم.

سخنگوی سپاه: با چین و روسیه معاهده نظامی نداشتیم، به همین دلیل در جنگ ۱۲ روزه درخواستی هم از آن‌ها مطرح نکردیم
سخنگوی سپاه: با چین و روسیه معاهده نظامی نداشتیم، به همین دلیل در جنگ ۱۲ روزه درخواستی هم از آن‌ها مطرح نکردیم

سخنگوی سپاه: با چین و روسیه معاهده نظامی نداشتیم، به همین دلیل در جنگ ۱۲ روزه درخواستی هم از آن‌ها مطرح نکردیم. اگر اسرائیل مرکز ذخیره سوخت ما را زد، ۵ ساعت بعد به پالایشگاه حیفا در دو نوبت حمله شد و از کار افتاد

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است