کد خبر : 230878
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۲۴ - 23:46
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

روزنامه هم میهن: از اعتراضات اخیر درس گرفته و به مطالبات زنان توجه بیشتری شود

روزنامه هم میهن نوشت: یکی از مهمترین علل ناسازگاری و اعتراض زنان شکاف انتظارات و واقعیت در حقوق زنان است. بهتر است از اعتراضات اخیر درس گرفته شود و توجه بیشتری به مطالبات آنان شود.

روزنامه هم میهن: از اعتراضات اخیر درس گرفته و به مطالبات زنان توجه بیشتری شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مسئله این است که جامعه ایران از حیث ذهنیت توسعه‌یافته‌تر از عینیت آن شده است، به‌ویژه زنان، با آموزش و جلو زدن از مردان، پیشگام این تحول هستند. ولی در عرصه عینی و حقوق، همچنان درجا زده‌اند و حتی در مواردی پسرفت هم داشته‌اند، مثل ازدواج کودکان. اتفاقا نکته‌ای را که سیاستگذاران حکومتی متوجه نیستند این است که افزایش طلاق که ناشی از ناسازگاری زن و مرد در نهاد خانواده است، تا حدی متاثر از این است که زنان خواهان حقوق به نسبت برابر با مردان هستند و خود را لایق این حق می‌‌دانند، ولی قوانین موجود آن را به رسمیت نمی‌شناسد، در نتیجه هم در ازدواج تعلل و هم در طلاق تعجیل و هم در فرزندآوری تردید می‌کنند.

این روزنامه سپس تاکید کرده است: بنابراین حمایت قانون از امنیت زنان، در حقیقت حمایت از امنیت جامعه است. دیگر نمی‌توان خانواده را یک حوزه کاملا خصوصی دانست و از دخالت در آن پرهیز کرد. یکی از مهمترین علل ناسازگاری و اعتراض زنان همین شکاف انتظارات و واقعیت در حقوق زنان است. اکنون هم لایحه مزبور پس از سال‌ها فراز و فرود مثل لوایح مشابه دیگر در دستور کار مجلس قرار گرفته است، هرچند با وجود چنین مجلسی نمی‌توان انتظار داشت که مطالبات زنان آن‌گونه که شایسته است مورد توجه و تصویب قرار گیرد، ولی این قدر را می‌توان تذکر داد که بهتر است از اعتراضات اخیر درس گرفته شود و توجه بیشتری به مطالبات آنان شود.

اخبار مرتبط:
پیج اینستاگرام صادق بوقی مسدود شد / اتهام: رقص
پیج اینستاگرام صادق بوقی مسدود شد / اتهام: رقص

حساب اینستاگرام صادق بوقی به دلیل تولید محتوای مجرمانه مسدود شد.

آخرین وضعیت جوی کشور اعلام شد
آخرین وضعیت جوی کشور اعلام شد

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مخاطرات وضع هوا، بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، گفت: شنبه (۱۸ آذر) با ورود سامانه بارشی به کشور در استان‌های واقع در غرب، شمال غرب و نیز در گیلان و ارتفاعات البرز غربی و مرکزی، بارش باران، در برخی مناطق رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط کوهستانی و سردسیر بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

وکیل دادگستری: مجازات «تتلو » می تواند اعدام باشد
وکیل دادگستری: مجازات «تتلو » می تواند اعدام باشد

وکیل پایه یک دادگستری گفت: جرم‌هایی که تتلو در ترکیه مرتکب شده است در ایران قابل پیگیری است و نیاز به شاکی خصوصی ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است