کد خبر : 230586
انتشار : 2023/02/11 - 15:19
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

آیت الله آملی لاریجانی: مردم پای انقلاب و ارزش های آن ایستاده اند و انقلاب اسلامی پاینده خواهد بود

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، روز شنبه در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن1401، به خیل عظیم مردم قم در مسیر بارگاه منور حضرت فاطمه معصومه(س) پیوست.

آیت الله آملی لاریجانی: مردم پای انقلاب و ارزش های آن ایستاده اند و انقلاب اسلامی پاینده خواهد بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛  آیت الله صادق آملی لاریجانی در جمع خبرنگاران، با تجلیل از حضور حماسی اقشار مردم مسلمان ایران در چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: جمعیت و حضور گسترده مردم را ملاحظه می کنید و این وحدت و یکپارچگی که امروز مشاهد می کنید، پیام روشن و قاطعی برای کشورها و دشمنان جمهوری اسلامی و سلطه طلبانی که علیه نظام ما اقدام کرده اند، دارد. پیام این است که مردم ما پای این انقلاب و ارزش های آن ایستاده اند و با این دشمنی ها مقابله می کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به شکست فتنه گری و تفرقه افکنی دشمنان انقلاب اسلامی گفت: این حضور حماسی، سیلی محکمی بر  کسانی است که علیه نظام فتنه و فتنه گری کرده اند. این انقلاب ان شاء الله با این حضور گسترده پاینده خواهد بود و مطمئنا دشمنان هیچ کاری نمی توانند انجام بدهند.

اخبار مرتبط:
صداوسیما: توافق احتمالی ایران و عمان ارتباطی با باز شدن فوری تنگه هرمز ندارد
صداوسیما: توافق احتمالی ایران و عمان ارتباطی با باز شدن فوری تنگه هرمز ندارد

صداوسیما به نقل از یک منبع مطلع نوشت: توافق احتمالی ایران و عمان در باره ترتیبات عبور شناورها از تنگه هرمز هیچ ارتباطی با باز شدن فوری این تنگه ندارد در صورت ادامه تخلفات آمریکا، تنگه هرمز حتی با توافق بین ایران و عمان هم باز نخواهد شد.

روحانی: می‌خواستند برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه درست کنند
روحانی: می‌خواستند برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه درست کنند

حسن روحانی گفت: در جامعه ما گاهی یک اقلیتی هستند که حرف‌های عجیب و غریب می‌زنند من در سال ۸۳ رفتم خدمت رهبری برای یک موضوعی، بحثی پیش آمد در آنجا، ایشان به مناسبت فرمودند که فلان آقا، اسم بردند، آمده بود پیش من و از من سؤال کرد که می‌خواهد یک جایگاه بزرگی درست کند در یک میدان بزرگ در تهران برای اینکه وقتی امام زمان آمد و خواست سخنرانی کند یک جایگاه مناسب و باعظمتی باشد.

المیادین: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، مثبت و خوش‌بینانه است/ اگر مداخلات آمریکا متوقف شود، تهران و مسقط به توافق میرسند
المیادین: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، مثبت و خوش‌بینانه است/ اگر مداخلات آمریکا متوقف شود، تهران و مسقط به توافق میرسند

خبرنگار المیادین در تهران گزارش داد: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، در مجموع نسبتاً مثبت و خوش‌بینانه است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است