کد خبر : 230307
انتشار : 2023/02/11 - 13:01
دسته‌بندی : سیاسی، اسلاید
چاپ

روحانی: نگذاریم اقلیتی قدرت‌طلب اکثریت را کنار بزنند که آن روز پایان انقلاب خواهد بود

حسن روحانی رئیس‌جمهور سابق ایران تاکید کرد که انقلاب به هیچ گروه و جناحی تعلق ندارد، متعلق به آحاد مردم است و با اتحاد و انسجام و احترام به افکار گوناگون و شنیدن صدای مردم بقای انقلاب تضمین می‌شود. نگذاریم اقلیتی قدرت‌طلب اکثریت را کنار بزنند که آن روز پایان انقلاب خواهد بود.

روحانی: نگذاریم اقلیتی قدرت‌طلب اکثریت را کنار بزنند که آن روز پایان انقلاب خواهد بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسن روحانی، رئیس‌جمهور سابق ایران در حاشیه حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن در جمع خبرنگاران حاضر در مسیر میدان آزادی، انقلاب اسلامی را خواست مردم ایران و متعلق به همه آن‌ها دانست و اظهارکرد: دشمنان مردم ایران روزی سودای این را داشتند که انقلاب چهل‌سالگی خود را نمی‌بیند، اما این توهم با مقاومت و ایستادگی، وحدت و انسجام ملت تبدیل به خیالی باطل شد.

به نوشته ایسنا، رئیس‌جمهور سابق کشورمان افزود: مردم خود صاحب و حافظ انقلابی هستند که استقلال و آزادی را در جمهوری اسلامی می‌بیند. بزرگترین سرمایه انقلاب اسلامی، پایگاه مردمی آن و بزرگترین ثمره جمهوری اسلامی، حضور و مشارکت آحاد ملت در صحنه تصمیم‌گیری و تعیین سرنوشت خود است.

او با اشاره به اینکه امام خمینی، انقلاب اسلامی را با انتخابات تکمیل کرد، افزود: استواری امروز نظام اسلامی نتیجه راهبری مقام معظم رهبری با تقویت جمهوریت و اسلامیت است که پشتیبان رای و نظر مردم است.

روحانی تاکید کرد: انقلاب به هیچ گروه و جناحی تعلق ندارد، متعلق به آحاد مردم است و با اتحاد و انسجام و احترام به افکار گوناگون و شنیدن صدای مردم بقای انقلاب تضمین می‌شود. نگذاریم اقلیتی قدرت‌طلب اکثریت را کنار بزنند که آن روز پایان انقلاب خواهد بود.

اخبار مرتبط:
صداوسیما: توافق احتمالی ایران و عمان ارتباطی با باز شدن فوری تنگه هرمز ندارد
صداوسیما: توافق احتمالی ایران و عمان ارتباطی با باز شدن فوری تنگه هرمز ندارد

صداوسیما به نقل از یک منبع مطلع نوشت: توافق احتمالی ایران و عمان در باره ترتیبات عبور شناورها از تنگه هرمز هیچ ارتباطی با باز شدن فوری این تنگه ندارد در صورت ادامه تخلفات آمریکا، تنگه هرمز حتی با توافق بین ایران و عمان هم باز نخواهد شد.

روحانی: می‌خواستند برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه درست کنند
روحانی: می‌خواستند برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه درست کنند

حسن روحانی گفت: در جامعه ما گاهی یک اقلیتی هستند که حرف‌های عجیب و غریب می‌زنند من در سال ۸۳ رفتم خدمت رهبری برای یک موضوعی، بحثی پیش آمد در آنجا، ایشان به مناسبت فرمودند که فلان آقا، اسم بردند، آمده بود پیش من و از من سؤال کرد که می‌خواهد یک جایگاه بزرگی درست کند در یک میدان بزرگ در تهران برای اینکه وقتی امام زمان آمد و خواست سخنرانی کند یک جایگاه مناسب و باعظمتی باشد.

المیادین: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، مثبت و خوش‌بینانه است/ اگر مداخلات آمریکا متوقف شود، تهران و مسقط به توافق میرسند
المیادین: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، مثبت و خوش‌بینانه است/ اگر مداخلات آمریکا متوقف شود، تهران و مسقط به توافق میرسند

خبرنگار المیادین در تهران گزارش داد: فضای حاکم بر ایران درباره پرونده تنگه هرمز، در مجموع نسبتاً مثبت و خوش‌بینانه است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است