کد خبر : 229727
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۸ - 17:08
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

شمخانی: روابط ایران و روسیه عمیق‌ است

نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان که برای شرکت در پنجمین نشست گفتگوی امنیت منطقه‌ای به روسیه کرده است، در بدو ورود به مسکو عنوان کرد: روابط ایران و روسیه در ابعاد مختلف از جمله اقتصادی، دفاعی، امنیتی، علمی و تجاری بنیادی‌تر از گذشته رو به توسعه است.

شمخانی: روابط ایران و روسیه عمیق‌ است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ دریابان علی شمخانی نماینده رهبر معظم انقلاب و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، برای شرکت در پنجمین نشست گفتگوی امنیت منطقه‌ای در مسکو ، صبح امروز با استقبال «کاظم جلالی»، سفیر کشورمان در روسیه و «الکساندر وندیکتو»، معاون شورای امنیت ملی روسیه وارد فرودگاه ونوکووای این شهر شد.

شمخانی در بدو ورود به مسکو گفت: روابط ایران و روسیه در ابعاد مختلف، از جمله اقتصادی، دفاعی، امنیتی، علمی و تجاری، بنیادی‌تر از گذشته رو به توسعه است.

دریابان شمخانی افزود: برای توسعه پایدار روابط دو جانبه در حوزه‌های گوناگون، لازم است آنچه رهبران دو کشور به عنوان نقشه راه تعیین کرده‌اند به صورت مستمر ‌در سطوح عالی بازخوانی و بر اجرای آن نظارت شود.

او به سفر آبان ماه «نیکلای پاتروشف»، دبیر شورای امنیت ملی روسیه به تهران اشاره کرد و گفت: تصمیماتی که در تهران گرفته شد در مسکو پیگیری و مراحل اجرای آن به دقت بررسی خواهد شد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان به برگزاری نشست گفتگوهای منطقه‌ای با حضور دبیران، مشاوران و نمایندگان نهاد امنیت ملی کشورهای همسایه افغانستان اشاره و تأکید کرد: در این نشست، تحولات سیاسی، اقتصادی و امنیتی این کشور مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

دریابان شمخانی با بیان اینکه مشکلات و گرفتاری‌های مردم افغانستان ناشی از ناکارآمدی اشغالگران و رویدادهای پس از اشغال است، گفت: باتوجه به اینکه افغانستان می‌تواند به یک نقطه بحران منطقه‌ای تبدیل شود از این رو کشورهای پیرامون افغانستان در این اجلاس راه‌های کمک به حل مشکلات در افغانستان را بررسی می‌کنند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: فهرست دخالت‌های فرامنطقه‌ای در کشورهای پیرامون ایران نشان می‌دهد که مشکلات موجود در این کشورها ناشی از دو موضوع محوری شامل اختلاف‌افکنی و جلوگیری از حل بحران‌های منطقه‌ای با مشارکت کشورهای منطقه است.

اخبار مرتبط:
عراقچی: روابط ایران و آمریکا قابل مدیریت است
عراقچی: روابط ایران و آمریکا قابل مدیریت است

وزیر خارجه ایران با بیان اینکه «بمب اتمی ایران، توانایی نه گفتن جلوی قدرت‌هاست و این اتفاق از زمان پیروزی انقلاب به وقوع پیوسته است»، گفت: مشکل ایران و آمریکا خوی سلطه‌طلبی طرف مقابل است اما می‌توانیم روابط را مدیریت کنیم.

علی لاریجانی: ۴۵ موشک شلیک شده توسط ایران به نقاط حساس اسرائیل اصابت کرد؛ این آمار از منابع رسمی خود آن‌ها است، نه ادعای ایران
علی لاریجانی: ۴۵ موشک شلیک شده توسط ایران به نقاط حساس اسرائیل اصابت کرد؛ این آمار از منابع رسمی خود آن‌ها است، نه ادعای ایران

لاریجانی نوشت: «نیروهای مسلح ایران در جنگ با صهیونیست‌ها درخشیدند. کتاب «در پناه آتش»، منتشرشده توسط بنیاد یهودی امور امنیت ملی اسرائیل، تحلیلی از پدافند هوایی اسرائیل ارائه می‌دهد.»

سردار نقدی: وقتی انقلاب پیروز شد دولت آمریکا میلیارد‌ها دلار به ایران بدهکار بود
سردار نقدی: وقتی انقلاب پیروز شد دولت آمریکا میلیارد‌ها دلار به ایران بدهکار بود

معاون هماهنگ‌کننده سابق سپاه نوشت: آمریکا برای خیانت‌ها و جنایت‌های متعدد هزاران میلیارد دلار غرامت به ملت ایران بدهکار است، اما هرجا توانسته به بهانه‌هایی به اموال ایران دستبرد زده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است