کد خبر : 229479
انتشار : 2023/02/06 - 19:06
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

۲ سال حبس «امپراطور کوزکو» در دادگاه تجدیدنظر تایید شد

حکم زندان زینب موسوی ، طنزپرداز،معروف به «امپراطور کوزکو» که گفته بود در دادگاه بدوی به ۲ سال حبس محکدر دادگاه تجدیدنظر هم تایید شد.

۲ سال حبس «امپراطور کوزکو» در دادگاه تجدیدنظر تایید شد

به گزارش سایت خبری مدارا: حکم زندان زینب موسوی ، طنزپرداز،معروف به «امپراطور کوزکو» که گفته بود در دادگاه بدوی به ۲ سال حبس محکدر دادگاه تجدیدنظر هم تایید شد.

خانم موسوی با انتشار ویدیوهایی از خود در نقش یک امپراطور خیالی از وضعیت کشور انتقاد می کرد.

اخبار مرتبط:
توقیف یک‌هفته‌ای موتورسیکلت متخلف در تهران
توقیف یک‌هفته‌ای موتورسیکلت متخلف در تهران

رئیس پلیس راهور تهران گفت: تخلفات موتورسیکلت‌سواران در تهران کلاه ایمنی؛ عبور از پیاده‌رو، حرکت در خلاف جهت، عبور از خط ویژه، عبور از چراغ قرمز، حمل بار و سرنشین غیرمجاز، نداشتن پلاک یا پلاک مخدوش، تولید صدای ناهنجار عمدی، حرکات نمایشی و تک‌چرخ‌زدن، و همراه نداشتن گواهینامه و مدارک است موتور افرادی که مرتکب این تخلفات شوند برای بار اول یک هفته در پارکینگ و در صورت تکرار تخلف به مدت یک ماه در پارکینگ توقیف می‌شود.

رئیس پلیس راهور: صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان هنوز آغاز نشده است
رئیس پلیس راهور: صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان هنوز آغاز نشده است

رئیس پلیس راهور فراجا با رد برخی اخبار منتشرشده درباره صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان، تأکید کرد این موضوع همچنان در مسیر قانونی قرار دارد.

دادستان کل کشور: پرونده شهادت رهبر شهید و فرماندهان در داخل و خارج باجدیت پیگیری می‌شود
دادستان کل کشور: پرونده شهادت رهبر شهید و فرماندهان در داخل و خارج باجدیت پیگیری می‌شود

دادستان کل کشور گفت: لایحه صیانت از حقوق عامه و همچنین لایحه تأمین آزادی‌های مشروع، از مطالبات جدی است که باید برای تصویب و اجرایی شدن آن‌ها، پیگیری‌های مستمر انجام شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است