کد خبر : 229109
انتشار : 2023/02/05 - 15:12
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

قالیباف: مستضعف کسی است که استعداد دارد

رئیس مجلس گفت: امروز رهروان امام کسانی هستند که از محرومان و مستضعفان حمایت می‌کنند.

قالیباف: مستضعف کسی است که استعداد دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در مرقد مطهر امام خمینی(ره) گفت: امروز رهروان امام کسانی هستند که از محرومین و مستضعفین حمایت می‌کنند.

به نوشته فارس، رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در دهه‌فجر با حضور در مرقد مطهر امام خمینی(ره)، ضمن قرائت فاتحه، با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و شهدا تجدید میثاق کردند.

در این مراسم که حجت‌الاسلام سید حسن خمینی رئیس تولیت آستان امام خمینی(ره) نیز حضور داشت، اعضای هیات دولت با اهدای تاج گل و قرائت فاتحه، یاد و خاطره بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.

رییس مجلس شورای اسلامی در این مراسم با تاکید بر اینکه امروز رهروان امام کسانی هستند که از محرومین و مستضعفین حمایت می‌کنند گفت: وقتی از مستضعف نام می‌بریم، کسی است که استعداد و ظرفیت دارد، اما استبداد و استکبار اجازه بروز آن استعداد را به او نمی‌دهد.

اخبار مرتبط:
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا

منابع دولتی پاکستان اعلام کردند زمان و محل برگزاری دور جدید مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است.

تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد
تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد

منطقه ۴ با ۹۰ بار اصابت، منطقه ۲۱ با ۶۲ بار اصابت، منطقه یک با ۵۷ بار اصابت و منطقه ۲۲ با ۵۵ بار اصابت، بیشترین خسارت و منطقه ۱۷ با ۳ بار اصابت، کمترین خسارت را از حملات هوایی امریکا و اسراییل داشتند.

حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است
حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است

یک فعال سیاسی اصولگرا درباره برخی موضوعات مطرح شده از سوی جریانات تندرو از جمله بحث کودتا گفت: این افراد نگاه سیاسی درستی ندارند و جمهوری اسلامی را صرفاً متعلق به خود و در خدمت خواسته‌هایشان می‌دانند. مگر ممکن است در درون جمهوری اسلامی جریانی به دنبال کودتا باشد؟ چنین ادعایی اساساً ناپسند است. افرادی که تلاش کردند مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را از صحنه سیاسی حذف کنند، به آقای ناطق نوری حمله کردند، به آقای علی لاریجانی حملات گسترده‌ای انجام دادند، امروز هم آقای قالیباف و آقای پزشکیان را هدف قرار داده‌اند. هر جریان یا شخصیتی که در برابر آنها بایستد، با بی‌تقوایی کامل مورد هجمه قرار می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است