کد خبر : 228867
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۵ - 18:55
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

کمینه دمای ۲۵ شهر استان اصفهان به زیر صفر می‌رسد

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان گفت: کمینه دمای هوا در ۲۵ شهر استان تا فردا یکشنبه به زیر صفر می‌رسد.

کمینه دمای ۲۵ شهر استان اصفهان به زیر صفر می‌رسد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آسیه آقایی با بیان اینکه کمینه دمای هوا در ۲۵ شهر استان در ۲۴ ساعت آینده به زیر صفر می‌رسد، اظهار داشت: سردترین منطقه شهرستان بوئین میاندشت با کمینه دمای ۱۵ درجه سلسیوس زیر صفر پیش‌بینی می‌شود.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه دمای استان طی ۲۴ ساعت آینده تغییر محسوسی ندارد، افزود: کمینه دمای کلانشهر اصفهان در سردترین ساعات بامداد فردا یکشنبه به یک درجه سلسیوس زیر صفر و بیشینه دما در گرم‌ترین ساعات امروز به ۱۳ درجه سلسیوس بالای صفر می‌رسد.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان ادامه داد: طی امروز و فردا جوی به نسبت پایدار در سطح استان حاکم است و آسمان اکثر مناطق صاف تا قسمتی ابری و مناطق مرکزی غبار صبحگاهی پیش‌بینی می‌شود.

آقایی به ورود سامانه ناپایدار بارشی از روز دوشنبه ۱۷ بهمن ماه به استان اشاره کرد و گفت: با فعالیت این سامانه نیمه غرب و جنوب استان از جمله شهرستان‌های فریدون‌شهر، سمیرم و داران را بارش برف و باران فرا می‌گیرد.

وی اضافه کرد: خور و بیابانک با بیشینه دمای ۱۶ درجه سلسیوس طی ساعات آینده گرم‌ترین نقطه استان پیش‌بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
مشاهده سنجابک درختی برای اولین بار در نائین
مشاهده سنجابک درختی برای اولین بار در نائین

رئیس اداره محیط زیست شهرستان نائین گفت: برای اولین بار حضور گونه سنجابک درختی در پناهگاه حیات وحش عباس آباد نائین بوسیله ثبت تصویر مشاهده شد.

زاینده‌رود فقط ۲۶ درصد آب ذخیره دارد
زاینده‌رود فقط ۲۶ درصد آب ذخیره دارد

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد و نیروگاه زاینده‌رود و کوهرنگ گفت: تا ۱۷ تیر تنها ۲۶ درصد ظرفیت سد پُر شده و حجم فعلی آب در رتبه پنجاهم از ۵۴ سال گذشته قرار دارد، به همین دلیل خواستار صرفه‌جویی حداکثری در مصرف آب هستیم.

ایران به جمع ۲۵ کشور تولیدکننده برق خورشیدی جهان می‌پیوندد/ ۱۰ هزار واحد صنعتی به انرژی خورشیدی منتقل می‌شوند
ایران به جمع ۲۵ کشور تولیدکننده برق خورشیدی جهان می‌پیوندد/ ۱۰ هزار واحد صنعتی به انرژی خورشیدی منتقل می‌شوند

استاندار اصفهان با اشاره به افتتاح بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در شهرستان کوهپایه گفت: با راه‌اندازی این نیروگاه، ایران به جایگاه بیست و پنجمین کشور تولیدکننده انرژی خورشیدی در جهان خواهد رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است