کد خبر : 228806
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۵ - 10:13
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۴۰ زندانی جرایم غیرعمد در اصفهان از بند رهایی می‌یابند

مدیرعامل ستاد دیه استان اصفهان از آزادی ۴۰ زندانی جرایم غیرعمد مالی از زندان‌های استان به مناسبت دهه فجر امسال خبر داد.

۴۰ زندانی جرایم غیرعمد در اصفهان از بند رهایی می‌یابند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اسدالله گرجی زاده با اشاره به اینکه در ۱۰ ماهه سال جاری ۶۷۰ زندانی جرایم غیرعمد مالی از زندان‌های استان اصفهان آزاد شده‌اند، اظهار داشت: از این تعداد ۶۴۰ نفر مرد و ۳۰ نفر مرد بوده‌اند.

به نوشته مهر؛ وی افزود: این آمار در مدت مشابه سال گذشته ۵۷۷ نفر بوده است که شاهد افزایش خوبی با همت خیران و مسئولان استان اصفهان هستیم.

مدیرعامل ستاد دیه استان اصفهان میزان بدهی ۶۷۰ زندانی رها شده از بند در اصفهان را ۶۵۶ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: از این میزان ۱۴۰ میلیارد تومان گذشت شکات، ۱۳۲ میلیارد تومان اعسار، ۵۰ میلیارد تومان کمک‌های ستاد دیه و ۱۵ میلیارد تومان نیز آورده زندانیان بوده است.

وی اضافه کرد: همچنین با توجه به همکاری خیران استان اصفهان در ایام دهه فجر امسال ۴۰ زندانی جرایم غیر عمد مالی با ۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بدهی از بند رهایی می‌یابند.

اخبار مرتبط:
مطالبات مردم اصفهان در مورد آب را قاطعانه پیگیری می‌کنیم
مطالبات مردم اصفهان در مورد آب را قاطعانه پیگیری می‌کنیم

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور گفت: مطالبات مردم اصفهان در مورد آب را محترمانه، اما قاطعانه از سوی مسئولان پیگیری می‌شود.

پرتاب زباله از خودرو تخلف است و با آن برخورد می‌شود
پرتاب زباله از خودرو تخلف است و با آن برخورد می‌شود

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اصفهان گفت: پرتاب زباله به بیرون از خودرو نه‌تنها با اصول اخلاقی و شهروندی مغایرت دارد، بلکه یک تخلف محسوب شده و برابر با قانون با مرتکبان برخورد خواهد شد.

تعداد محدودی از روستاهای استان اصفهان از نعمت گاز برخوردار نیستند
تعداد محدودی از روستاهای استان اصفهان از نعمت گاز برخوردار نیستند

مدیر بهره‌برداری گاز استان اصفهان گفت: با تلاش‌های صورت‌گرفته، در حال حاضر ۱۱۴ شهر و بیش از ۱۰۸۰ روستا از نعمت گاز طبیعی برخوردارند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است