کد خبر : 228093
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ - 07:14
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی است / سقوط بهمن در محور خوانسار

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: بارش برف به صورت مقطعی ومستمر در محورهای غرب و جنوب استان اصفهان گزارش شده است.

محورهای غرب و جنوب اصفهان برفی است / سقوط بهمن در محور خوانسار

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ اصغر زارع با اشاره به آخرین وضعیت تردد در محورهای استان اصفهان اظهار داشت: در حال حاضر همه محورهای استان باز است ومحدودیت تردد اعمال نشده است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه اکنون بارش برف به صورت مقطعی و مستمر در محورهای جنوب و غرب استان اصفهان گزارش شده است، ابراز داشت: رانندگان باید در صورت ضرورت سفر به این محورها نکات ایمنی را رعایت کنند.

رئیس پلیس راه استان اصفهان با اشاره به سقوط بهمن در محور خوانسار – بوئین میاندشت نیز گفت: این پدیده در گردنه احمد آباد گزارش شد که ساعت ۱۲ دیشب اعلام و صبح به همت نیروهای راهداری و پلیس راه بازگشایی شد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه طی ۲۴ ساعت اخیر نیز حادثه ویژه ترافیکی گزارش نشده است.

اخبار مرتبط:
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت
کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از فوت کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر خبر داد.

افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان
افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان

فاز نخست نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور با ظرفیت ۱۲۰ مگاوات، با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است