کد خبر : 227943
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۰ - 10:15
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

دیفنس اکسپرس: در حمله پهپادی اخیر، تاسیسات اصفهان هیچ آسیبی ندیده است

تارنمای خبری دفاعی «دیفنس اکسپرس» در گزارشی به حمله پهپادی (ناموفق) شنبه شب به یکی از کارگاه‌های وزارت دفاع در اصفهان اشاره کرد و نوشت: براساس تصاویر ماهواره‌ای در این حمله این تاسیسات هیچ آسیبی ندیده است.

دیفنس اکسپرس: در حمله پهپادی اخیر، تاسیسات اصفهان هیچ آسیبی ندیده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تارنمای خبری دفاعی «دیفنس اکسپرس» در گزارشی به حمله پهپادی (ناموفق) شنبه شب به یکی از کارگاه‌های وزارت دفاع در اصفهان اشاره کرد و نوشت: براساس تصاویر ماهواره‌ای در این حمله این تاسیسات هیچ آسیبی ندیده است.

به نوشته ایرنا از تارنمای دیفنس اکسپرس، براساس تصاویر ماهواره «اسکای سَت» که سایت Planet Lab آن را در ساعت ۱۰:۱۰ صبح به وقت محلی بعد از این حمله منتشر کرده است، هیچ آسیب قابل مشاهده‌ای در این تاسیسات دیده نمی‌شود.

این سایت علاوه بر این عکس که روز ۲۹ ژانویه (۹ بهمن) گرفته است، عکس قبلی این سایت که در روز ۲۶ نوامبر ۲۰۲۲ (۵ آذر ماه) گرفته شده را نیز منتشر کرده است.

این پایگاه خبری در گزارش خود تاکید کرد که با مقایسه این دو تصویر به نظر نمی‌رسد که هیچ خسارت قابل توجهی به این تاسیسات وارد شده باشد.

اخبار مرتبط:
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد اظهار کرد: این حرف و حدیث‌ها همواره شنیده می‌شود. مذاکره نوعی مبارزه است. همان‌طور که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در دفاع از کیان ایران اقدام کردند، دستگاه دیپلماسی هم وظیفه دارد در صورت اقتضا، از ابزار دیپلماسی برای تأمین منافع ملت ایران استفاده کند.

عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت
عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در جمع سفرا و کارداران و روسای نمایندگی های خارجی و بین‌المللی مقیم تهران گفت: باید به‌صراحت تأکید کنم که در هر راه‌حل مذاکره‌شده و در هر روند گفت‌وگویی، حقوق مردم ایران در موضوع هسته‌ای، از جمله حق غنی‌سازی باید به‌طور کامل مورد احترام قرار گیرد. ما هیچ توافقی را که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، نخواهیم پذیرفت.

تندورها در جنگ ۱۲ روزه سکوت کردند؛ حالا برای ترور ترامپ پول جمع می‌کنند
تندورها در جنگ ۱۲ روزه سکوت کردند؛ حالا برای ترور ترامپ پول جمع می‌کنند

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه گفت: یک روز پرونده عدم کفایت سیاسی رییس‌جمهور را استارت می‌زنند و روز دیگر برای ترور رییس‌جمهور گرا می‌دهند. همان شخص تندرو که به دروغ درباره برجام صحبت کرده بود و دوستانش، در جنگ 12 روزه سکوت کردند و هیچ محکومیتی ابراز نکردند!

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است