کد خبر : 227544
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۸ - 16:54
دسته‌بندی : اقتصادی، اخبار ویژه
چاپ

اعضای هیات مولدسازی چه کسانی هستند؟

«هیات عالی مولدسازی» بر اساس مصوبه جدید، ۷عضو دارد: «محمد مخبر» معاون اول رییس‌جمهوری، «احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد، «احمد وحیدی» وزیر کشور، «مهرداد بذرپاش» وزیر راه، «مسعود میرکاظمی» رییس سازمان بودجه و برنامه، یک نماینده از طرف رییس مجلس و یک نماینده از طرف رییس قوه قضاییه. دبیرخانه و مجری مصوبات این هیات نیز وزارت اقتصاد تعیین شده است.

اعضای هیات مولدسازی چه کسانی هستند؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ «هیات عالی مولدسازی» بر اساس مصوبه جدید، ۷عضو دارد: «محمد مخبر» معاون اول رییس‌جمهوری، «احسان خاندوزی» وزیر اقتصاد، «احمد وحیدی» وزیر کشور، «مهرداد بذرپاش» وزیر راه، «مسعود میرکاظمی» رییس سازمان بودجه و برنامه، یک نماینده از طرف رییس مجلس و یک نماینده از طرف رییس قوه قضاییه. دبیرخانه و مجری مصوبات این هیات نیز وزارت اقتصاد تعیین شده است.

«شناسایی کامل اموال غیر منقول دولت و تعیین تکلیف آنها ظرف مدت حداکثر یک سال با استفاده از روش‌های مختلف از جمله واگذاری و فروش اموال مازاد و مولدسازی با مشارکت بخش خصوصی» یکی از این اختیارات این هیات است. این مصوبه تاکید دارد «تمامی دستگاه‌های متولی اموال فوق‌الذکر مکلف به اجرای مصوبات این هیات هستند» و در ادامه برای عدم اجرای آن هم مجازات تعیین کرده است: «افرادی که از اجرای دقیق و کامل دستورات هیات سر باز زنند یا در اجرای آن ممانعت به عمل آورند، با ارجاع هیات به مراجع قضایی به مجازات مقرر در ماده ۵۷۶ قانون مجازات اسلامی بدون تعویق و تعلیق و تخفیف محکوم خواهند شد. رسیدگی به این جرایم خارج از نوبت و در شعبه ویژه خواهد بود.»

اما مورد مهماین مصوبه «مصونیت قضایی» است که به اعضای هیات عالی می‌دهد. طبق این مصوبه «اعضای هیات نسبت به تصمیمات خود در موضوع این مصوبه از هر گونه تعقیب و پیگرد قضایی مصون هستند و مجریان تصمیمات این هیات نیز در چارچوب مصوباتی که هیات تعیین کرده است، از همین مصونیت برخوردارند.» نکته دیگر این است که در ان تاکید شده است: «قوانین و مقررات مغایر با این مصوبه به مدت ۲ سال موقوف‌الاجرا خواهد بود.» یعنی هر قانون و مقرراتی که در تضاد با این مصوبه باشد، لغو شده و تا دو سال آینده نباید اجرا شود؛ دو سالی که این مصوبه زمان اجرا دارد.

در این شرایط، برخی کارشناسان به شدت از وضعیت شفاف سازی و اطلاع رسانی در این حوزه انتقاد کردند و بنا به اظهارات آن ها، چنین اختیاراتی، آن هم هنگامی که پای بیش از صد هزار میلیارد تومان اموال عمومی در میان است، سوال برانگیز خواهد بود و ممکن است باعث تضییع اموال عمومی شود.

اخبار مرتبط:
قیمت طلا و سکه، امروز ۲۲ آبان ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار ۱۱ میلیون و ۵۰۴ هزار، سکه امامی ۱۱۸ میلیون و ۳۳۰ هزار تومان
قیمت طلا و سکه، امروز ۲۲ آبان ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار ۱۱ میلیون و ۵۰۴ هزار، سکه امامی ۱۱۸ میلیون و ۳۳۰ هزار تومان

امروز پنج شنبه ۲۲ مهر ماه هر گرم طلای ۱۸ عیار با قیمت ۱۱ میلیون و ۵۰۴ هزار و ۷۰۰ تومان در بازار بفروش می رسد.

وزیر نیرو: در تهران خانواده‌ای وجود دارد که ۱۴۵ برابر الگوی مصرف، آب مصرف می‌کند
وزیر نیرو: در تهران خانواده‌ای وجود دارد که ۱۴۵ برابر الگوی مصرف، آب مصرف می‌کند

وزیر نیرو با اشاره به نمونه‌هایی از مصرف غیرمنطقی افزود: در تهران خانواده‌ای وجود دارد که ۱۴۵ برابر الگوی مصرف آب، مصرف می‌کند. چنین رفتار‌هایی پذیرفتنی نیست. در این موارد، علاوه بر جریمه، قطع آب نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت. آب سهم همه مردم است و هیچ‌کس نباید از این حق عمومی تجاوز کند.

اتحادیه مشاوران املاک: کاهش معاملات خرید و فروش در ۶ ماهه اول امسال به کمترین میزان رسید، این میزان کاهش بی سابقه بوده
اتحادیه مشاوران املاک: کاهش معاملات خرید و فروش در ۶ ماهه اول امسال به کمترین میزان رسید، این میزان کاهش بی سابقه بوده

نایب رییس اتحادیه مشاوران املاک گفت:در حال حاضر نه تنها حباب بازار مسکن تخلیه شده بلکه واحدها بر روی دست سازندگان مانده و فروش نمی‌رود. به طوریکه دیگر ساخت و تولید دوباره مسکن برای همان سازندگان به صرفه نیست .

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است