کد خبر : 227372
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۸ - 09:47
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

نقدعلی: مازوت سوزی را در اصفهان متوقف کنید

نماینده خمینی شهر در مجلس با بیان اینکه نفس کشیدن در استان اصفهان غیرممکن شده است گفت که مازوت سوزی در این استان متوقف شود.

نقدعلی: مازوت سوزی را در اصفهان متوقف کنید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدتقی نقدعلی در جلسه علنی مجلس در تذکری گفت: مردم اصفهان همانند خیلی از شهرهای دیگر توان نفس کشیدن ندارند پس طبق مصوبه استانداری مازوت سوزی را متوقف کنید؛ نفس کشیدن در استان اصفهان غیرممکن شده است.

وی در تذکری به رییس جمهور گفت: رییس جمهور وعده هایی درباره مسکن و معیشت داده بود اما اوضاع تورمی خوب نیست و باید مردم را از فشار نجات داد. مردم منتظر اقدام عاجل هستند.

نقدعلی در تذکر دیگری گفت: کانون وکلای دادگستری باید طبق قانون آزمون برگزار کند.

اخبار مرتبط:
توسعه شرق استان با محوریت صنایع سبز و کشاورزی پایدار پیگیری می‌شود
توسعه شرق استان با محوریت صنایع سبز و کشاورزی پایدار پیگیری می‌شود

استاندار استان اصفهان گفت: سیاست‌های راهبردی آب و توسعه پایدار شرق استان باید در قالب طرح جامع اجرایی شود.

۲۳۵ زندانی جرایم غیرعمد اصفهان در سه ماه اول سال آزاد شدند
۲۳۵ زندانی جرایم غیرعمد اصفهان در سه ماه اول سال آزاد شدند

رئیس کل دادگستری استان اصفهان از آزادی ۲۳۵ زندانی جرایم غیر عمد استان در سه ماه اول سال جاری خبر داد.

خون شهیدان، چراغ راه ملت ایران در مبارزه با ظلم و استکبار است
خون شهیدان، چراغ راه ملت ایران در مبارزه با ظلم و استکبار است

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار اصفهان در دیدار با خانواده‌های دو تن از شهدای حملات رژیم صهیونیستی، با تجلیل از رشادت‌ها و ایثار این شهیدان، گفت: خون پاک شهدا، همچون چراغی فروزان، راه مبارزه با ظلم و استکبار را روشن نگه خواهد داشت و عزت و استقلال میهن اسلامی را جاودانه خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است