کد خبر : 226547
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۳ - 23:33
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

از سرگیری فعالیت مدارس و ادارات اصفهان از روز سه‌شنبه

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: از فردا سه‌شنبه ۴ بهمن‌ها فعالیت مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی و کلیه ادارات و بانک‌های استان به روال عادی باز می‌گردد.

از سرگیری فعالیت مدارس و ادارات اصفهان از روز سه‌شنبه

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اظهار داشت: با تأثیرگذاری عوامل جوی از جمله کاهش مه و اثرگذاری اقداماتی که کارگروه اضطرار مبنی بر اعمال محدودیت‌ها در مدارس، دانشگاه‌ها و اعمال تعطیلی در بخش‌های مختلف انجام داد، سبب شد روند تدریجی کاهش آلاینده‌ها آغاز شود و این کاهش تا آخر هفته ادامه دارد.

به نوشته فارس؛ وی با اشاره به کاهش انتشار منابع آلاینده در بخش‌های، صنعتی، نیروگاهی و خودرویی در چند روز گذشته گفت: اعمال محدودیت‌ها از جمله دورکاری، طرح زوج و فرد، کاهش ترافیک ۶۰ درصدی در شهر، تعطیلی کوره‌پزخانه‌ها و کاهش ۲ واحدی مصرف مازوت در نیروگاه شهید منتظری و با مدیریت این عوامل به تدریج غلظت آلاینده‌ها در مناطق مرکزی کاهش و شعاع دید افزایش پیدا کرده و به تدریج از غلظت آلاینده‌ها کاسته می شود.

شیشه‌فروش تصریح کرد: از فردا دوشنبه ۴ بهمن‌ها فعالیت مدارس، دانشگاه‌ها، مراکز آموزشی و کلیه ادارات وبانک‌های استان به روال عادی باز می‌گردد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تقدیر از همراهی همه بخش‌ها در شرایط آلودگی هوا خاطرنشان کرد: تا آخر هفته برنامه اعمال محدودیت در کوره‌پزخانه‌ها و سایر بخش‌های صنعتی به قوت خود باقی است.

اخبار مرتبط:
مشاهده سنجابک درختی برای اولین بار در نائین
مشاهده سنجابک درختی برای اولین بار در نائین

رئیس اداره محیط زیست شهرستان نائین گفت: برای اولین بار حضور گونه سنجابک درختی در پناهگاه حیات وحش عباس آباد نائین بوسیله ثبت تصویر مشاهده شد.

زاینده‌رود فقط ۲۶ درصد آب ذخیره دارد
زاینده‌رود فقط ۲۶ درصد آب ذخیره دارد

مدیر بهره‌برداری و نگهداری از سد و نیروگاه زاینده‌رود و کوهرنگ گفت: تا ۱۷ تیر تنها ۲۶ درصد ظرفیت سد پُر شده و حجم فعلی آب در رتبه پنجاهم از ۵۴ سال گذشته قرار دارد، به همین دلیل خواستار صرفه‌جویی حداکثری در مصرف آب هستیم.

ایران به جمع ۲۵ کشور تولیدکننده برق خورشیدی جهان می‌پیوندد/ ۱۰ هزار واحد صنعتی به انرژی خورشیدی منتقل می‌شوند
ایران به جمع ۲۵ کشور تولیدکننده برق خورشیدی جهان می‌پیوندد/ ۱۰ هزار واحد صنعتی به انرژی خورشیدی منتقل می‌شوند

استاندار اصفهان با اشاره به افتتاح بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در شهرستان کوهپایه گفت: با راه‌اندازی این نیروگاه، ایران به جایگاه بیست و پنجمین کشور تولیدکننده انرژی خورشیدی در جهان خواهد رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است