کد خبر : 226402
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۳ - 13:05
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران: وضعیت سدهای پنجگانه مناسب نیست

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران با بیان اینکه موقعیت سدهای تهران اکنون مساعد نیست، اظهار کرد: دو سال قبل نیز سال خشک بود و امسال سومین سال خشک را سپری می‌کنیم، سال های قبل بارش ها عمدتا باران بود و بارش برف نداشتیم اما با جلساتی که برگزار شد، توانستیم تابستان را پشت سر بگذاریم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران: وضعیت سدهای پنجگانه مناسب نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدرضا بختیاری، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران با بیان اینکه موقعیت سدهای تهران اکنون مساعد نیست، اظهار کرد: دو سال قبل نیز سال خشک بود و امسال سومین سال خشک را سپری می‌کنیم، سال های قبل بارش ها عمدتا باران بود و بارش برف نداشتیم اما با جلساتی که برگزار شد، توانستیم تابستان را پشت سر بگذاریم.

به نوشته ایسنا، وی با بیان اینکه پیش‌بینی‌های برای شرایط بحرانی آب تهران در تابستان صورت گرفت که خوشبختانه توانستیم از آن شرایط بدون حتی یک ساعت قطعی آب عبور کنیم، گفت: در شرایط فعلی وضعیت سختی داریم، مردم گمان می کنند چون تابستان تمام شده، وضعیت بد نیست، قطعا بارش ها تاثیر گذار خواهد بود اما به دلیل اینکه بارش ها به صورت برف است، روان آب نداریم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تهران با بیان اینکه بارندگی‌ها مناسب هستند و ذخیره خواهند شد، گفت: در ماه‌های آینده که هوا گرم‌تر شود می‌توانیم از این ذخیره استفاده کنیم، بهمن ماه بسیار سختی خواهد بود که باید پشت سر بگذاریم.

اخبار مرتبط:
شاخص کل بورس رشد کرد
شاخص کل بورس رشد کرد

شاخص کل بورس با رشد ۴۰ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به ۲ میلیون و ۶۷۷ هزار واحد رسید.

قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۲۱ تیر ۱۴۰۴
قیمت دلار، طلا و سکه امروز ۲۱ تیر ۱۴۰۴

قیمت دلار، طلا و سکه امروز در بازار ۲۱ تیر ۱۴۰۴ را در جداول زیر ببینید.

قیمت دلار به ۸۶ هزار تومان رسید
قیمت دلار به ۸۶ هزار تومان رسید

امروز در بازار‌های مالی قیمت سکه و طلا با کاهش همراه بود و دلار نیز به کانال ۸۰ هزار تومان بازگشت. هر دلار آمریکا امروز در بازار آزاد به نرخ ۸۶ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است