کد خبر : 226292
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۳ - 08:26
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

استمرار هوای سرد و آلودگی تا پایان هفته در آسمان اصفهان

سرپرست مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان گفت: به دلیل استقرار جریانات پایدار تا پایان هفته، پایداری هوای سرد در طول روز، کاهش دما، غبار صبحگاهی و در مناطق مرکزی، صنعتی و کلان شهر اصفهان انباشت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

استمرار هوای سرد و آلودگی تا پایان هفته در آسمان اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لیلا امینی سرپرست مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به وضعیت هوای استان اظهار داشت: بر اساس بررسی نقشه‌های هواشناسی، به دلیل استقرار جریانات پایدار تا پایان هفته، پایداری هوای سرد در طول روز، کاهش دما، غبار صبحگاهی و در مناطق مرکزی، صنعتی و کلان شهر اصفهان انباشت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

به نوشته فارس؛ وی با بیان اینکه در ۲۴ ساعت آینده دمای هوای تغییر محسوسی نخواهد داشت، افزود: بیشینه دمای هوای شهر اصفهان ۵ و کمینه فردا صبح صفر درجه و خور و بیابانک با ۱۲ درجه و چادگان با ۱۹ درجه سانتی‌گراد زیر صفر به ترتیب گرم‌ترین و سردترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.

امینی بیان کرد: با توجه ‌به ماندگاری هوای سرد بر روی منطقه تا پایان هفته هشدار زرد صادر شده است، همچنین به علت سکون هوا و پایداری هوا، افزایش غلظت مواد آلاینده در سطح شهر اصفهان و مناطق صنعتی هشدار نارنجی صادر شده است.

سرپرست مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی استان اصفهان تصریح کرد: آلودگی هوای اصفهان تا پایان هفته همچنان ادامه دارد.

اخبار مرتبط:
زاینده‌رود دوباره بازگشایی شد
زاینده‌رود دوباره بازگشایی شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از افزایش خروجی سد زاینده‌رود برای تأمین آب نوبت چهارم آبیاری کشت غلات پاییزه کشاورزان اصفهان خبرداد.

وزش باد پدیده غالب اصفهان تا پایان هفته
وزش باد پدیده غالب اصفهان تا پایان هفته

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: وزش باد شدید پدیده غالب استان طی هفته جاری است.

سرانه فضای سبز گلپایگان با مدیریت بهینه مصرف آب بهبود یافت
سرانه فضای سبز گلپایگان با مدیریت بهینه مصرف آب بهبود یافت

معاون امور هماهنگی استانداری اصفهان گفت: سرانه فضای سبز گلپایگان ۲۳مترمربع به ازای هر نفر است که بالاتر از متوسط کشوری است و این امر با مدیریت مصرف آب محقق شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است