کد خبر : 226233
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۲ - 17:46
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

واکنش نخست وزیر سوئد به هتک حرمت قرآن

​نخست وزیر سوئد امروز (یکشنبه) در اکنش به هتک حرمت قرآن در مقابل سفارت ترکیه در استکهلم نوشت: سوزاندن کتاب‌هایی که برای بسیاری مقدس هستند، اقدامی عمیقا از روی بی احترامی است. من همدردی خود را با تمام مسلمانان بابت آنچه در استکهلم رخ داد، ابراز می‌کنم.

واکنش نخست وزیر سوئد به هتک حرمت قرآن

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روز شنبه راسموس پالودان، رهبر حزب راست افراطی “استرام کرس” یک نسخه از قرآن را در مقابل سفارت ترکیه در استکهلم آتش زد، آن هم پس از آنکه مجوز انجام این کار موهن را از مقام‌های سوئدی گرفت.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، اولف کریسترسون، نخست وزیر سوئد در توئیتی در واکنش به آتش زدن کتاب مقدس مسلمانان مقابل سفارت ترکیه در سوئد نوشت: آزادی بیان بخش اصلی دموکراسی است. اما آنچه که قانونی است، لزوما مناسب نیست.

وی ادامه داد: سوزاندن کتاب‌هایی که برای بسیاری مقدس هستند، اقدامی عمیقا از روی بی احترامی است. من همدردی خود را با تمام مسلمانان بابت آنچه در استکهلم رخ داد، ابراز می‌کنم.

اخبار مرتبط:
پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا
پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا

«ایلان ماسک» در یک رویداد خصوصی برای اعضای فعلی و پیشین «دوج» در اواخر ماه گذشته با پیش‌بینی درباره آینده کاخ سفید گفته است که ایالات متحده در آغاز یک «دوره ۱۲ ساله بزرگ» قرار دارد.

نخست وزیر لبنان: مذاکرهٔ ما با اسرائیل برای صلح یا عادی‌سازی روابط نیست / دفتر نتانیاهو: مذاکره در فضایی مثبت برگزار شده؛ برای لبنان روشن کرده‌ایم که خلع سلاح حزب‌الله الزام‌آور است
نخست وزیر لبنان: مذاکرهٔ ما با اسرائیل برای صلح یا عادی‌سازی روابط نیست / دفتر نتانیاهو: مذاکره در فضایی مثبت برگزار شده؛ برای لبنان روشن کرده‌ایم که خلع سلاح حزب‌الله الزام‌آور است

در نخستین نشست مستقیم میان نمایندگان غیرنظامی لبنان و اسرائیل طی دهه‌ها، روز چهارشنبه در منطقهٔ ناقوره در جنوب لبنان، مذاکرات فنی–نظامی برای پیگیری آتش‌بس میان اسرائیل و حزب‌الله برگزار شد؛ نشستی که در میان کشمکش دو طرف دربارهٔ ماهیت و اهداف آن صورت گرفت.

مادورو: تماس من با ترامپ، دوستانه و مبتنی بر احترام متقابل بود
مادورو: تماس من با ترامپ، دوستانه و مبتنی بر احترام متقابل بود

رئیس‌جمهور ونزوئلا، نیکولاس مادورو، تماس تلفنی روز گذشته‌اش، چهارشنبه، با همتای آمریکایی خود دونالد ترامپ را که بار دیگر قاچاقچیان مواد مخدر در کشورهای آمریکای جنوبی را تهدید کرده بود، مورد ستایش قرار داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است