کد خبر : 225534
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۲۷ - 21:47
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

پرویز پرستویی: با روزنامه «کیهان» شیشه هم نمی شود پاک کرد

بازیگر سرشناس کشورمان خطاب به مدیرمسئول روزنامه کیهان نوشت: حاج حسین روزنامه کیهان نمک روزخم مردم نباشید... به در میگید که دیوار بشنوه؟ شما دیگه حناتون رنگی نداره... شما چرا بازنشسته نمیشید؟

پرویز پرستویی: با روزنامه «کیهان» شیشه هم نمی شود پاک کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ پرویز پرستویی در  واکنش به روایت کیهان از زمستان سخت اروپا نوشت: حاج حسین روزنامه کیهان نمک روزخم مردم نباشید… به در میگید که دیوار بشنوه؟ شما دیگه حناتون رنگی نداره… شما چرا بازنشسته نمیشید؟

شما سالهاست هرجور که دلتون خواسته وباهر ادبیاتی که عشقتون کشیده به مردم ،هنرمند ،ورزشکار و هرکسی که به عنوان یک شهروند، حق آب و گِل تو این مملکت داشته و نسبت به مشکلات جامعه و زندگی نقد و نظر داشته تاختید!

شمامدیر مسئول یک روزنامه ای هستید که حتی به علت استفاده از کاغذ نامرغوب شیشه هم نمیشه باهاش پاک کرد .

چرا به خودتون اجازه میدید مدام به مردم، آنهم از هر قشری توهین کنید؟

الان هم که در خصوص کمبود سوخت وگاز در این فصل سخت زمستان مشکل پیش آمده به سه مورد اشاره کردید:

۱-در انگلیس اعلام شده مردم باید بین غذا و گرما یکی را انتخاب کنند،واز خاک مدفوع گربه به عنوان سوخت استفاده کنند!

۲-در فرانسه هیزم هم سهمیه بندی شده!

۳-در سوئیس توصیه شده مردم به صورت گروهی استحمام کنند!

خب در مورد اول : مردم ما هم غذا میخواهند و هم گرما

دوم: بجای خاک مدفوع گربه برای گرمابهتره از روزنامه های خودتان و هیزم فراوان مجانا در اختیار مردم بگذارید تا خودشون و گرم کنند.

سوم: یک توضیح کامل بدید که چجوری گروهی استحمام کنند ،چون بعید میدونم این مورد و مردم بپذیرند.

چهار: حاج حسین ،راست و حسینی شما خودتون از سه موردی که اشاره کردید ،استفاده می کنید؟

بعید می بینم…

اخبار مرتبط:
سریال سووشون مجددا پخش می‌شود
سریال سووشون مجددا پخش می‌شود

به گزارش صفحه رسمی سریال «سووشون»، پخش سریال سووشون به زودی شروع میشود، طبق شنیده‌های ما پخش سریال «سووشون» به کارگردانی نرگس آبیار به احتمال زیاد به زودی از سر گرفته خواهد شد.

انتقاد بی‌سابقه مسعود فراستی از صداوسیما
انتقاد بی‌سابقه مسعود فراستی از صداوسیما

مسعود فراستی گفت: اگر قرار بود به ساز صداوسیما برقصیم کشور اشغال شده بود!

بامداد بیات، آهنگساز درگذشت
بامداد بیات، آهنگساز درگذشت

بامداد بیات آهنگساز، تنظیم‌کننده، نوازنده پیانو و فرزند زنده‌یاد بابک بیات امروز (دوشنبه، نهم تیر) در سن ۴۰ سالگی درگذشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است