کد خبر : 225228
انتشار : 2023/01/16 - 15:19
دسته‌بندی : اخبار ویژه، اجتماعی
چاپ

اعلام اعتصاب غذای «سیامک نمازی» در نامه‌ای خطاب به بایدن

سیامک نادری شهروند دو تابعیتی ایرانی-آمریکایی که در زندان اوین به سر می‌برد، در نامه‌ای به رئیس جمهور آمریکا از آغاز اعتصاب غذایی خود خبر داد.

اعلام اعتصاب غذای «سیامک نمازی» در نامه‌ای خطاب به بایدن

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیامک نمازی شهروند دو تابعیتی ایرانی-آمریکایی که از 7 سال گذشته در زندان اوین تهران به اتهام «جاسوسی» به سر می‌برد، امروز 16 ژانویه 2023 در نامه‌ای به جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که دست به اعتصاب غذایی زده و از او خواست تا تمامی گروگان‌های آمریکایی در ایران را به کشورشان بازگرداند.

او همچنین در این نامه سرگشاده بادین را به تفکر در مورد «دشواری‌های» این افراد در بند زندان تنها یک دقیقه در از هر روز یک هفته فراخواند.

وی در بخشی از نامه‌اش با اشاره به این که هر روز مورد «رنج شدیدی» قرار گرقته است، گفت: این‌ها را نادید گرفته و برای مبارزه به این بی‌عدالتی بزرگ تلاش می‌کنم. از این که مقامات بالای آمریکایی نجات گروگان‌ها در ایران را در اولویت قرار داده‌اند، اطلاع دارم و نباید بر امید خود زوالی وارد کنم.

نمازی همچنین تاکید کرد که این اظهارات حاکی از «حسن نیت» مقامات ارشد آمریکایی را بدون حصول نتیجه‌‌ای می‌تواند سال‌ها ادامه داد.

او همچنین با اشاره به وعده دولت وقت آمریکا مبنی بر آزادی وی به دنبال توافق هسته‌ای برجام خاطرنشان کرد که هفت سال از آن دوره گذشته و دو دولت در آمریکا تعییر یافته اما وی همچنان در اوین زندانی است.

 

اخبار مرتبط:
دادستان کل کشور: یارانه ۳۰۰ خارج‌نشین قطع شد
دادستان کل کشور: یارانه ۳۰۰ خارج‌نشین قطع شد

دادستان کل کشور از قطع یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌نشین پس از طی مراحل قضایی خبر داد.

آرام جوینده دلیل طلاق از سپهر حیدری را فاش کرد
آرام جوینده دلیل طلاق از سپهر حیدری را فاش کرد

آرام جوینده که در ماه‌های اخیر به‌دلیل فعالیت‌هایش در فضای مجازی بارها خبرساز شده، این بار در گفت‌وگویی تازه درباره پایان زندگی مشترکش با سپهر حیدری صحبت کرده و روایت خود از علت این جدایی را مطرح کرده است.

تهران روی ۲۷ گسل فعال؛ ۲۵۰ هزار پلاک در بافت فرسوده پایتخت قرار دارد
تهران روی ۲۷ گسل فعال؛ ۲۵۰ هزار پلاک در بافت فرسوده پایتخت قرار دارد

یک مسئول گفت: تهران روی ۲۷ گسل فعال قرار دارد و ۲۵۰ هزار پلاک در بافت فرسوده شناسایی شده، زمین‌لرزه‌های کوچک نشانه فعال بودن گسل‌ها هستند و مقاوم‌سازی برای کاهش خسارت باید با جدیت پیگیر شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است