کد خبر : 225176
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۲۶ - 12:43
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

مدیر حوزه‌های علمیه: با سونامی «کاهش جمعیت و ازدواج» مواجه هستیم

علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه گفت: متأسفانه امروز با سونامی کاهش جمعیت، ازدواج و افزایش سن افراد مواجه هستیم و این مقوله باید مورد توجه همه نهادهای حاکمیتی و تشکل های مردمی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه: با سونامی «کاهش جمعیت و ازدواج» مواجه هستیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ آیت‌الله علیرضا اعرافی در دیدار با اعضای هیئت مدیره بنیاد فرزانگان که ۲۵ دی ماه در قم برگزار شد، با اشاره به مسئله جمعیت عنوان کرد: متأسفانه امروز با سونامی کاهش جمعیت، ازدواج و افزایش سن افراد مواجه هستیم و این مقوله باید مورد توجه همه نهادهای حاکمیتی و تشکل های مردمی باشد.

وی بیان کرد: این امر می‌طلبد نگاه ما به بازنشستگان تغییر کند و ایشان را همچون سرمایه برای کشور بدانیم و این نیازمند تغییر بنیادین در عرصه نگرش های اجتماعی و جامعه است همانطور که در نگاه اسلام بازنشستگی به معنای از کارافتادگی نداریم، بلکه باید همه در جامعه عناصر فعال در عرصه‌های مختلف جامعه باشند و نگاه اصلی این است که انسان‌ها باید تا آخر عمر فعالیت داشته باشند، چرا که این امر موجب پویایی و نشاط خواهد شد.

اعرافی تأکید کرد: باید سالمندی را فرصت بدانیم و از آن فرصت بسازیم و نگاه جامع نسبت به فرهنگ کار و فعالیت و ایفای نقش در جامعه را تا پایان عمر تعمیق و توسعه دهیم و همچنین خودمان به عنوان عناصر فعال در این حوزه باید فرهنگ توسعه و تلاش تا پایان عمر را توصیه کنیم تا حس کار و کنشگری در خود سالمندان تقویت شود تا فعال بودن را در یابند و در این راستا راه‌هایی پیدا کنیم که از ظرفیت این افرد ولو در استفاده از فکر آن‌ها بهره ببریم.

وی افزود: در خانواده‌های سالمندان باید فرهنگ سازی‌ها و آموزش های لازم مورد توجه باشد تا ایشان را مثل نگینی که خانواده را در خود در بر می‌گیرند بدانند و این فرهنگ نیازمند به آموزش‌ها، دوره‌ها و مهارت‌ها است. باید تلاش شود فرهنگ چند جانبه در اقشار فرهیخته و تحصیل کرده مورد توجه قرار گیرد.

اعرافی اظهار کرد: در بخش‌های آموزشی و مهارتی که در راستای افزایش جمعیت در حوزه های علمیه مورد توجه است، لازم است بعضی طرح ها بازخوانی و تکمیل شود و در طرح های خود مسائل مربوط به جمعیّت مسئله سالمندان مورد توجه باشد.

اخبار مرتبط:
روایت زینب سلیمانی از لحظات بمباران شهرک دقایقی
روایت زینب سلیمانی از لحظات بمباران شهرک دقایقی

روایت زینب سلیمانی از شبی که شهرک دقایقی توسط اسرائیل بمباران شد را در ادامه مشاهده می‌کنید.

هفت سد مهم کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند!
هفت سد مهم کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند!

وضعیت منابع آبی کشورمان به شرایط بحرانی نزدیک و نزدیک تر شده است؛ به گونه ای که با گذشت ۱۰ ماه از سال آبی جاری (ابتدای مهر ۱۴۰۳ تا آخر شهریور۱۴۰۴) هفت سد کشور زیر ۱۰ درصد آب داشته و ۲ سد نیز خشک شده اند.

مدیران رسمیو موقتاً به قید وثیقه آزاد شدند
مدیران رسمیو موقتاً به قید وثیقه آزاد شدند

هنوز اطلاعات دقیقی درباره اتهامات انتسابی و وضعیت پرونده در دسترس نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است