کد خبر : 224971
انتشار : 2023/01/15 - 11:07
دسته‌بندی : اجتماعی، اسلاید
چاپ

اظهارات جالب رئیس شورای شهرتهران با اشاره به سالروز فرار شاه از کشور/ مهدی چمران: باید به گونه ای باشیم که رفتن ما، مردم را خوشحال نکند

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه باید از این موضوع درس عبرت بگیریم، یادآور شد: باید به گونه ای باشیم که رفتن ما، مردم را خوشحال نکند، بلکه عدم حضور ما مردم را ناراحت کند.

اظهارات جالب رئیس شورای شهرتهران با اشاره به سالروز فرار شاه از کشور/ مهدی چمران: باید به گونه ای باشیم که رفتن ما، مردم را خوشحال نکند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی چمران در یکصد و بیست و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه فردا سالروز فرار شاه از کشور است، اظهار کرد: این روز از روزهای پرنشاط ملت ما بوده که با استقبال پرشور مردم ما در کشور مواجه شد و روزی فراموش نشدنی برای ناظران بر فرار شاه معدوم بود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه باید از این موضوع درس عبرت بگیریم، یادآور شد: باید به گونه ای باشیم که رفتن ما، مردم را خوشحال نکند، بلکه عدم حضور ما مردم را ناراحت کند. امیدواریم باز هم به لطف الهی و بهای خون پاک شهدا همچنان به جلو برویم و هر روز شاهد پیشرفت های بیشتری در کشور باشیم؛ گرچه مشکلات فراوان است و قطعاً و یقیناً دشمن نیز آرام نمی نشیند و هر روز ما را با مشکلات جدید مواجه خواهد کرد.

او در رابطه با اهانت نشریه شارلی ابدو به مرجعیت و ولایت جهان تشیع خاطرنشان کرد: این اقدام برای ما بسیار سنگین است؛ این نشریه سابقه بسیار زشت و اهانت باری دارد و پیش از این به پیامبر(ص) اهانت کرده بود. این روشی است که صهیونیست‌ها پیش گرفته‌اند تا به انقلاب اسلامی و همبستگی ما آسیب بزنند و حاکی از بغض و عصبانیت آنهاست.

چمران با اشاره به سرمای سراسری در کشور و بحران گاز تصریح کرد: درخواست ما این است که مردم خودشان به خودشان یاری برسانند که از این سرما آسیب نبینند.

اخبار مرتبط:
واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار
واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار

شهردار تهران در خصوص فروش قبور بهشت زهرا(س) در سایت دیوار با قیمت بالا| گفت: باید این موضوع را بررسی کنیم اما در قطعات قدیمی هر قبر صاحب مشخصی دارد. یا در مواردی افراد از قبل خرید قبر انجام دادند.

سقاب اصفهانی: دولت هنوز برای افزایش قیمت بنزین تصمیمی نگرفته است
سقاب اصفهانی: دولت هنوز برای افزایش قیمت بنزین تصمیمی نگرفته است

سقاب اصفهانی، معاون رئیس جمهوری در پاسخ به این سوال که آیا گزارشی مبنی بر شروع دوباره اعتراضات به واسطه تغییر قیمت بنزین به دولت رسیده است؟ گفت: «من در جریان این گزارش نیستم و خودشان باید در اینباره توضیح دهند.» او در پاسخ به این سوال که نگران نیستید که با افزایش قیمت بنزین شاهد اتفاقات ناگواری آبان ۹۸ باشیم؟ گفت: «هنوز دولت تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین ندارد.»

صدور حکم اخراج ۶ دانشجوی دانشگاه شریف
صدور حکم اخراج ۶ دانشجوی دانشگاه شریف

معاون دانشجویی دانشگاه شریف: در پروندۀ مربوط به ناآرامی‌های اسفندماه، مواردی مانند درگیری فیزیکی، ایجاد آشوب، حمل سلاح سرد، توهین به پرچم و برخی تخلفات فضای مجازی مورد بررسی قرار گرفته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است