کد خبر : 224253
انتشار : 2023/01/11 - 15:19
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

سردار نقدی: شهوت‌گرایی و همجنس‌گرایی اجازه نمی‌دهد کسی در غرب خانواده تشکیل دهد/ فرانسه باید بزودی کشورش را تقدیم مردم آفریقا کند

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران گفت: شهوت‌گرایی و همجنس‌گرایی آنها به حدی شده است که کسی حاضر به تشکیل خانواده نیست؛ در نتیجه رشد جمعیت آنها منفی شده است. اگر از آسیا و آفریقا نیروی انسانی وارد فرانسه نکنند، کارخانه‌ها، مدارس و دانشگاه‌هایشان تعطیل می‌‎شود، در نتیجه به تدریج باید فرانسه را تحویل مردم آفریقا و آسیا بدهند و بروند.

سردار نقدی: شهوت‌گرایی و همجنس‌گرایی اجازه نمی‌دهد کسی در غرب خانواده تشکیل دهد/ فرانسه باید بزودی کشورش را تقدیم مردم آفریقا کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار محمدرضا نقدی معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران، در واکنش به انتشار کاریکاتورهای موهون توسط نشریه فرانسوی اظهارداشت: کاریکاتورهایی که در مجله «شارلی ابدو» منتشر شده است، نشانه ناتوانی فرانسوی‌ها و غربی‌ها است.

به نوشته مهر: وی افزود: آنها همه ابزارهای خود را از جمله رسانه‌ها، قدرت جاسوسی، اطلاعاتی، نظامی و حتی ناوهایشان را علیه ما به کار گرفته‌اند. تمام ایادی منطقه‌ای خود را مانند صدام، داعش و گروه‌های تروریستی‌شان، علیه ما به کار گرفته‌اند، تا انقلاب را به زانو در بیاوردند ولی نتوانستند کاری بکنند.

نقدی ادامه داد: حالا مانند کودکی که زورش به بزرگ‌تری نمی‌رسد، به شیشه سنگ می‌زنند و فرار می‌کنند؛ زیرا قدرتشان تا همین حد است که کاریکاتوری بکشند. البته آنها با این کار خود نفرت مسلمانان را به خودشان افزایش می‌دهند.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پیش‌بینی کرد:. آنها به دلیل فسادی که در کشورشان حاکم است دارای رشد منفی جمعیت شده‌اند.

وی خاطر نشان ساخت: شهوت‌گرایی و همجنس‌گرایی آنها به حدی شده است که کسی حاضر به تشکیل خانواده نیست؛ در نتیجه رشد جمعیت آنها منفی شده است. اگر از آسیا و آفریقا نیروی انسانی وارد فرانسه نکنند، کارخانه‌ها، مدارس و دانشگاه‌هایشان تعطیل می‌‎شود، در نتیجه به تدریج باید فرانسه را تحویل مردم آفریقا و آسیا بدهند و بروند.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ایران هیچ‌گاه آتش‌بس به شیوه آمریکایی‌ها را نپذیرفته است چون آمریکا هر زمان که اراده می‌کند جنگ را از سر می‌گیرد و هر زمان که می‌خواهد در پی آتش بس است که این موضوع برای جمهوری اسلامی ایران پذیرفتنی نیست.

استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد
استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد

محمدرضا موالی‌زاده پنجشنبه هشتم مرداد درباره حملات بامداد امروز به چند شهر خوزستان، اظهار کرد: بر اثر حملات دشمن تروریستی آمریکا، شهرهای شادگان، اروندکنار، شادگان و اهواز را مورد اصابت قرار داد.

افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران
افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی اختصاصی مدعی شد که در پی حمله موشکی اخیر ایران، دریاسالار برد کوپر، فرمانده سنتکام، طرحی برای اجرای یک کمپین هوایی سنگین ۱۰ تا ۱۴ روزه علیه کشورمان به دونالد ترامپ ارائه داده است. هدف اصلی این طرح ادعایی، هدف قرار دادن و از کار انداختن توان و زرادخانه موشکی ایران عنوان شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است