❮
کد خبر : 224229
انتشار : 2023/01/11 - 14:09
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: مردم در استان سیستان و بلوچستان نان را با خاک می خورند

نماینده مردم چابهار در مجلس گفت:در مورد نان نه تنها کمبود سهمیه آرد در استان مشهود است بلکه پدیده دیگری هم اتفاق افتاده است و آن وجود خاک در نان است که مردم را دچار چالش کرده است الان نانی که مردم از نانوایی ها می خرند همراه با خاک است.

نماینده مجلس: مردم در استان سیستان و بلوچستان نان را با خاک می خورند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ معین الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار در مجلس گفت: مردم سیستان و بلوچستان ساعت ها در صف سوخت و نان هستند دارو هم که وجود ندارد. مردم گاها پنج الی شش ساعت برای دریافت سوخت در جایگاهها معطل می شوند دولت معتقد است اکثر سهمیه سوخت ما قاچاق می شود من خودم در جلسه ای که مقام معظم رهبری راجع به قاچاق صحبت کردند بودم و ایشان آنجا عنوان کردند که مراد من از قاچاق کولبر بلوچ نیست که برای امرار معاش این کار را انجام می دهد. متاسفانه دولت برای اینکه موضوع قاچاق را از کولبری تفکیک کند کاری نکرده است. از آن طرف فشار را بر مردم با محدود کردن سهمیه های سوخت بیشتر کردیم و نتیجه اش همین صف های طولانی برای دریافت بنزین و کپسول گاز شده است.

وی ادامه داد: در مورد نان نه تنها کمبود سهمیه آرد در استان مشهود است بلکه پدیده دیگری هم اتفاق افتاده است و آن وجود خاک در نان است که مردم را دچار چالش کرده است الان نانی که مردم از نانوایی ها می خرند همراه با خاک است وزارت بهداشت و استانداری استان در حال بررسی مسئله هستند که ریشه آن پیدا شود.

اخبار مرتبط:
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود

فعال سیاسی و رسانه‌ای، با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: پزشکیان از این تریبون تلاش کرد تصویری روشن از ایران ارائه دهد؛ چرا که ایران جنگ را آغاز نکرده، اما در برابر تجاوز تسلیم نشده است.

کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم
کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم

روزنامه کیهان نوشت: دشمن از جمله تحریک‌کنندگان ترامپ برای حمله به ایران و شرکای جنایت علیه مردم ایران باید ضرر اقتصادی حاصل از اقدام دشمن را جبران کنند مطابق قوانین بین‌المللی هر کشوری که سرزمین خود را در اختیار کشور دیگر (آمریکا و رژیم صهیونیستی) و یا گروه مسلحی قرار دهد تا به کشور ثالث دیگری (ایران) تجاوز نظامی کند، در این تجاوز مشارکت داشته است بنابراین؛ کشورهای حاشیه خلیج فارس به صورت مستقیم مسئول خسارت‌های وارده شده به ایران هستند و مطابق امر ولی فقیه باید غرامت‌های جنگ از این کشورها اخذ شود

بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند
بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند

مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای مخالفت با مذاکره با آمریکا را اعلام کرد: تجربه چند ماه گذشته بار دیگر نشان داد که در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید. ملاک قانونی و راهنمای اساسی است و هر سخن تفرقه افکنانه، ناسنجیده، ناهماهنگ یا مخالف سیاست‌های اعلام شده به ویژه سخنان اخیر درباره رفراندم و صلح شرافتمندانه در برابر تهاجم دشمنی که درمیانه مذاکرات به کشور عزیز ما حمله کرده و به جز تسلیم محض به چیز دیگری راضی نمی‌شود، به معنای تسلیم در برابر دشمن و تشویش افکار عمومی و جرمی نابخشودنی است.

ارسال دیدگاه

یک پاسخ به “نماینده مجلس: مردم در استان سیستان و بلوچستان نان را با خاک می خورند”

  1. مرضیه گفت:

    نان استان خراسان جنوبی هم خاک داره. بگید کدوم استان نونش خاک و کپک نداره؟ احتمالا تاران و کلان شهرها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است