کد خبر : 223515
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ - 21:04
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

استاندار پیشین سیستان و بلوچستان: ادبیات محمدجواد لاریجانی مختص گروه‌های تجزیه‌طلب است/ اصرار برای حرف زدن در هر شرایطی خوب نیست

استاندار سابق استان سیستان و بلوچستان می‌گوید کار‌هایی که محمدجواد لاریجانی انجام می‌دهد مختص گروه‌هایی است که تجزیه‌طلبی و ضدیت با استقلال ایران را برای خود هدفی مهم می‌دانند.

استاندار پیشین سیستان و بلوچستان: ادبیات محمدجواد لاریجانی مختص گروه‌های تجزیه‌طلب است/ اصرار برای حرف زدن در هر شرایطی خوب نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی اوسط هاشمی سیاست‌مدار اصلاح‌طلب و استاندار سابق استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اظهارات محمدجواد لاریجانی علیه مولوی عبدالحمید و تشبیه مسجد مکی به مسجد ضرار اظهار داشت: کشور وضعیت بحرانی دارد و به همین دلیل در هنگام اظهارنظر باید حساسیت‌های جامعه را لحاظ کنیم. جامعه ما جامعه‌ای کثیرالقوم است و به همین میزان لازم است، به هنگام نظر دادن مراقب باشیم موجب رنجش قومیت‌ها را فراهم نکنیم.

به نوشته رویداد۲۴: استاندار سابق استان سیستان‌وبلوچستان ادامه داد: اینکه مولوی عبدالحمید که برای اهل سنت چهره‌ای مهم و ارزشمند است، با اتهام‌های آن‌چنانی روبرو کنیم، ریشه در زیاده‌گویی و اصرار برای حرف زدن در هر شرایطی دارد. آن‌هم در شرایطی که تنش‌ها و خسارت‌ها هزینه‌های زیادی به نظام وارد کرده است. بدون تردید دشمنان و بدخواهان روی حرف‌های محمدجواد لاریجانی مانور خواهند داد تا گسست و شکاف بیشتری در بین اقوام ایرانی به وجود بیاورد. خب! اینجا سوالی با این موضوع طرح می‌شود که چرا یکی از چهره‌های باسابقه در کلامش جامعیت و پختگی دیده نمی‌شود. ایشان باید بداند کار‌هایی که انجام می‌دهد مختص گروه‌هایی است که تجزیه‌طلبی و ضدیت با استقلال ایران را برای خود هدفی مهم می‌دانند.

او همچنین با بیان اینکه «ملت‌سازی کار سختی است» ادامه داد: ایران از قومیت‌های کثیری تشکیل شده است که هم‌صدایی و هم‌نشینی آن‌ها کار بسیار سخت و طاقت‌فرسایی است. یعنی اگر رفتارمان توام با ظرفیت و آینده‌نگری نباشد، نه تنها اتحاد و انسجام را در داخل به دست نخواهیم آورد، بلکه در مناسبات منطقه‌ای و بین‌المللی هم نمی‌توانیم حرف چندانی برای گفتن داشته باشیم. با این وجود عده‌ای در داخل، همیشه و در هر شرایطی تهاجم را انتخاب می‌کنند و علیه هم انگ و اتهام می‌زنیم تا با ادبیات خشن همدیگر را محکوم می‌کنیم. یعنی به‌جای مصالح نظام و مردم، مصالح فردی و جناحی در اولویت قرار می‌گیرد که این نوع رویکرد حتما هزینه‌ساز و خسارت‌زا خواهد بود.

هاشمی می‌گوید: باید این را در نظر گرفت، اینکه فردی مسئولیت‌های مهمی در نظام داشته است، نمی‌تواند به عنوان فردی که لیاقت دارد، شناخته شود. در واقع آنچه مهم است، چیزی جز این نیست که مردم سره را از ناسره به خوبی تشخیص می‌دهند و حساب خرابکاران را کف دستشان خواهد گذاشت. راجع به محمدجواد لاریجانی فقط می‌توانم بگویم، این قبیل کار‌ها و حرف زدن‌ها موجب تضعیف آرامش مردم و البته وجهه خودِ کسی را فراهم خواهد کرد که افراط کرده است.

اخبار مرتبط:
مسیح مهاجری: گفت‌وگو با آمریکا از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است / حکمرانان ما هرگز نباید از این روش عقلانی رویگردان باشند
مسیح مهاجری: گفت‌وگو با آمریکا از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است / حکمرانان ما هرگز نباید از این روش عقلانی رویگردان باشند

تصمیم به گفت‌وگو با آمریکا و هر دولت دیگری که دارای موجودیت رسمی و قانونی است از پشتوانه شرعی، قانونی، عقلی و عرفی برخوردار است. مسئولان وزارت خارجه کشورمان نباید به خاطر بداخلاقی‌های مخالفان مذاکره با آمریکا و بدنویسی‌های آنها از مسیر صحیحی که انتخاب می‌کنند برگردند و یا درباره صحت و اتقان کاری که می‌کنند تردید به خود راه بدهند.

خبرگزاری فارس: ایران راداری در پایگاه آمریکایی العدید در قطر را هدف قرار داد
خبرگزاری فارس: ایران راداری در پایگاه آمریکایی العدید در قطر را هدف قرار داد

خبرگزاری فارس نوشت: اطلاعات بدست آمده نشان می‌دهد ایران راداری در العدید آمریکا را هدف قرار داد که نقش مهمی در ردیابی موشک‌های ایرانی و ارسال هشدار به صهیونیست‌ها قبل از حمله ایران داشت. همچنین گفته شده که این رادار تا هزاران کیلومتر در اطراف خود می‌توانست اطلاعات نظامی دیگر کشور‌ها از جمله ایران را به رژیم صهیونیستی بدهد. این نمونه رادار‌ها برای یافتن شلیک موشک‌های بالستیک و کروز برای هشدار زودهنگام استفاده می‌شوند.

آیا کاترین شکدم نفوذی اسرائیل در ایران بود؟
آیا کاترین شکدم نفوذی اسرائیل در ایران بود؟

کاترین پرز-شکدم متولد ۱۹۸۲ نویسنده، خبرنگار و تحلیلگر سیاسی بریتانیایی فرانسوی است و تخصص او در زمینه خاورمیانه، اسلام رادیکال و یهودستیزی است، اما آیا او نفوذی اسرائیلی ها در ایران بود؟

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است