کد خبر : 223162
انتشار : 2023/01/07 - 14:06
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

چه خبر از افزایش قیمت بنزین؟

مدیر عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی در خصوص شایعات افزایش نرخ بنزین گفت: هیچ گونه تصمیمی مبنی بر تغییر در سهمیه، سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین تاکنون اتخاذ نشده و این موضوعات مطرح نیست.

چه خبر از افزایش قیمت بنزین؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی‌اکبر نژادعلی، مدیر عامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی در خصوص شایعات افزایش نرخ بنزین توضیحاتی داد.

به نوشته باشگاه خبرنگاران جوان، او مطرح کرد: هیچ گونه تصمیمی مبنی بر تغییر در سهمیه، سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین تاکنون اتخاذ نشده و این موضوعات مطرح نیست.

اخبار مرتبط:
قیمت عمده میوه و سبزیجات اعلام شد
قیمت عمده میوه و سبزیجات اعلام شد

قیمت عمده‌فروشی محصولات کشاورزی تا ۴ مرداد ۱۴۰۵ از سوی میدان بزرگ میوه و تره‌بار تهران اعلام شد.

چرا با رفتن برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟
چرا با رفتن برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟

وزیر ارتباطات گفت: در هر کدام از سایت‌های ما یک کولر مستقر شده که کولر گازی است و اگر انتظار داشته باشیم با استفاده از باتری بتوان برای مدتی یک کولر گازی را روشن نگه داشت، طبیعتا این امر میسر نیست.

قیمت طلا و سکه امروز یک مرداد؛ سکه در مرز ۱۸۹ میلیون تومان
قیمت طلا و سکه امروز یک مرداد؛ سکه در مرز ۱۸۹ میلیون تومان

بازار طلای داخلی در نخستین روز مرداد ۱۴۰۵ با تداوم روند صعودی قیمت‌ها همراه شد؛ هر گرم طلای ۱۸ عیار به محدوده ۱۸ میلیون و ۷۸۹ هزار تومان رسید و سکه نیز در نزدیکی مرز ۱۸۹ میلیون تومان ماند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است