کد خبر : 222808
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۵ - 10:58
دسته‌بندی : اخبار ویژه، بین الملل
چاپ

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: برجام از دستورکار کاخ سفید خارج شده است

​سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه برجام از دستورکار کاخ سفید خارج شده، گفت دولت اکنون روی مقابله با همکاری روزافزون امنیتی بین ایران و روسیه تمرکز کرده است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: برجام از دستورکار کاخ سفید خارج شده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ند پرایس طی نشست خبری در این وزارتخانه اظهار داشت که آمریکا اکنون روی کارشکنی در همکاری نظامی-فنی بین ایران و روسیه تمرکز کرده است.

وی در این‌باره توضیح داد: «برجام برای ماه‌هاست که از دستورکار خارج شده است. اولویت دستورکار ما، انجام هر کاری است که می‌توانیم تا حقوق مردم ایران را حفظ کرده و با همکاری روزافزون امنیتی بین ایران و روسیه مقابله کنیم».

«رابرت مالی» نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران نیز پیش از این اعلام کرده بود که دستیابی به توافق در خصوص احیای برجام، در حال حاضر اولویت واشنگتن نیست.

وی با ادعای این‌که آمریکا مسیر دیپلماسی هسته‌ای را باز نگه می‌دارد، گفت که در شرایط فعلی، توافق در دستور کار ما نیست.

مالی که در نشست «مؤسسه مطالعات سیاسی و بین‌المللی ایتالیا» صحبت می‌کرد، در ادامه ادعاهای خود افزود که دلیل این امر، مجموعه‌ای از انتخاب‌های نادرست ایران از جمله طرح درخواست‌های نامرتبط در مذاکرات وین، ارائه پهپاد به روسیه و ادامه تهدید علیه آمریکایی‌ها است.

این مقام آمریکایی همچنین مدعی شد که «جو بایدن» رئیس‌‌جمهوری این کشور از زمان روی کار آمدن به دیپلماسی متعهد بوده و این تعهد همچنان به قوت خود باقی است.

ضربه‌زدن به صنعت تولید هواپیماهای بدون سرنشین

از سوی دیگر، کاخ سفید نیز می‌گوید که به‌دنبال ضربه‌زدن به صنعت تولید هواپیماهای بدون سرنشین توسط ایران و جلوگیری از رسیدن قطعات آمریکایی به آنهاست.

خبرگزاری «رویترز» به نقل از «آدرین واتسون» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید نوشت: «ما در حال ارزیابی گام‌های بیشتری در حوزه کنترل صادرات هستیم تا دسترسی ایران به فناوری‌های مورد استفاده در پهپادها را محدود کنیم».

پیش از این نیز پایگاه خبری آمریکایی «المانیتور» در گزارشی از تلاش فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکا در منطقه برای روی آوردن به مدل جدید به منظور مهار ایران خبر داده بود.

اخبار مرتبط:
تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند
تلفات سیل تگزاس به ۹۱ نفر رسید / بیش از ۳۰ نفر دیگر همچنان مفقود هستند

بر اثر وقوع سیل ناگهانی و ویرانگر در مرکز ایالت تگزاس، شمار جان‌باختگان به دست‌کم 91 نفر رسیده و بیش از 30 نفر دیگر همچنان مفقود هستند.

خودکشی وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین
خودکشی وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین

سرویس فوریت‌های اضطراری روسیه در بیانیه‌ای از خودکشی «رومن استاروویت»، وزیر سابق حمل و نقل این کشور خبر داد.

مقام ارشدحماس: کنترل ۸۰% غزه را از دست دادیم
مقام ارشدحماس: کنترل ۸۰% غزه را از دست دادیم

بی‌بی‌سی در گزارشی به نقل از یک مقام امنیتی حماس نوشت: این گروه حدود ۸۰ درصد از کنترل خود بر نوار غزه را از دست داده و اکنون طایفه‌های مسلح در حال پر کردن این خلأ هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است