کد خبر : 222139
انتشار : 2023/01/02 - 15:14
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

کوثری: در جنگ ۸ ساله، تنها کشوری که از جمهوری اسلامی دفاع کرد، سوریه بود

محمداسماعیل کوثری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رزمندگان هشت سال دفاع مقدس جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند، ابراز داشت: تنها کشوری که از جمهوری اسلامی دفاع کرد، کشور سوریه بود و این موضوع همواره در خاطره‌ها می‌ماند.

کوثری: در جنگ ۸ ساله، تنها کشوری که از جمهوری اسلامی دفاع کرد، سوریه بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمداسماعیل کوثری شامگاه یکشنبه در مراسم گرامیداشت سالروز شهادت شهید سلیمانی در کاشان ضمن اشاره به سالروز شهادت شهید سلیمانی اظهار داشت: شهید سلیمانی از دلاوران عرصه هشت سال جنگ تحمیلی بود به نحوی که در ۲۵ سالگی به فرماندهی تیپ منصوب شد.

وی ضمن اشاره به انجام ماموریت‌های مختلف شهید سلیمانی در دفاع مقدس از جمله ماموریت موفق در عملیات فتح‌المبین افزود: جوانان ما در هشت سال دفاع مقدس با سلاح ایمان در مقابل دشمنان ایستادگی کردند و وفادارای، استحکام، وفا و صلابت از جمله ویژگی‌های این جوانان بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رزمندگان هشت سال دفاع مقدس جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند، ابراز داشت: تنها کشوری که از جمهوری اسلامی دفاع کرد، کشور سوریه بود و این موضوع همواره در خاطره‌ها می‌ماند.

کوثری ضمن اشاره به فرمایشات امام راحل در باب آمریکا تصریح کرد: امام راحل آمریکا را شیطان بزرگ می‌دانست و توطئه‌های مختلف علیه جمهوری اسلامی گواه بر این مطلب است، اما در این شرایط ملت بزرگ ایران با وحدت و اتحاد کشور را یکپارچه کرد و این وحدت موجب ایستادگی در برابر دشمن و خنثی‌سازی توطئه دشمنان شد.

وی ضمن اشاره به فتنه اخیر علیه جمهوری اسلامی تاکید کرد: دشمن در این فتنه از تمام ابزار‌ها و امکانات خود به ویژه قدرت رسانه‌ای خود استفاده کرد، اما بصیرت ملت بزرگ جمهوری اسلامی موجب ناکامی دشمنان شد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به موج‌سواری دشمن در فتنه اخیر افزود: این ناآرامی‌ها به بهانه فوت خانم مهسا امینی رخ داد و در این ناآرامی دشمن قصد فریب جوانان و ایجاد جدایی بین مردم و نظام را داشت.

اخبار مرتبط:
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران

رسانه‌های اسرائیلی از آماده‌باش این رژیم در برابر احتمال واکنش ایران به تحرکات نظامی آمریکا خبر داده‌اند.

فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد
فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد

پس از انتشار اخباری مبنی بر تعطیلی سفارت انگلیس، منابع خبری گزارش کردند که فرانسه نیز به دلیل نگرانی از تنش‌های اخیر، سفارت خود را در تهران تخلیه کرده است.

ترامپ ایران را مسئول حمله به عربستان دانست!
ترامپ ایران را مسئول حمله به عربستان دانست!

ترامپ تهدید کرد ایران را مسئول حمله انصارالله یمن به کشتی‌های تجاری عربستان سعودی دریای سرخ می‌داند و به همین منوال در صورت تکرار شلیک انصارالله به سمت کشتی‌ها، ایران را مجازات خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است