کد خبر : 221826
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ - 10:13
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: در سال جاری ما عملاً هم نارضایتی مردمی ایجاد کردیم و هم شاهد ناکارآمدی دولت هستیم

یک عضو هیات رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه منابع درآمدی لایحه بودجه به طور دقیق مورد بررسی قرار نگرفته و این امر سبب شده تا هر ساله بین منابع درآمدی و مصارف کشور فاصله ایجاد شود.

نماینده مجلس: در سال جاری ما عملاً هم نارضایتی مردمی ایجاد کردیم و هم شاهد ناکارآمدی دولت هستیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کیومرث سرمدی با اشاره به عدم تخصیص قابل توجهی از بودجه سالانه مصوب مجلس و ضرورت تدوین بودجه ای واقع گرایانه برای سال آتی، بیان کرد: متاسفانه یکی از ایراداتی که در نظام بودجه ریزی کشور وجود دارد، چه در لایحه ای که دولت تدوین کرده و به مجلس ارسال می کند و چه در بودجه ای که در مجلس مورد بررسی قرا گرفته و تصویب می شود همواره بین منابع درآمدی و مصارف کشور فاصله وجود داشته و با یکدیگر همخوانی ندارند.

منابع درآمدی بودجه به شکل واقعی دیده نمی شود

وی در ادامه اظهار کرد: ما منابع بودجه را به درستی نمی‌بینیم. یعنی موانع و مشکلاتی که باعث عدم تحقق منابع درآمدی بودجه ای می شود، به طور واقعی مورد بررسی قرار نمی گیرد. علاقه ای هم در دولت و هم در مجلس وجود دارد که هنگام بررسی و تصویب بودجه منابع درآمدی را بالا ببینیم تا بعد بتوانیم برای آن مصارف تعریف کنیم.

ناترازی بودجه ناشی از نگاه غیرواقعی به منابع درآمدی است

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ناترازی و عدم تخصیص بودجه ناشی از  نگاه غیر کارشناسی و فنی به منابع درآمدی بودجه‌ای است. به عنوان مثال تا زمانی که به طور دقیق درآمدهای بانکی کشور را بررسی نکنیم، نمی توانیم درحوزه اشتغال یا سایر سرفصل های هزینه ای در بودجه به شکل واقعی برنامه ریزی کنیم.

بخش قابل توجهی از سرفصل‌های درآمدی بودجه ۱۴۰۱ تحقق نیافته است

وی در ادامه تاکید کرد: زمانی که به خیلی از سرفصل های درآمدی در لایحه بودجه ۱۴۰۱ نگاه می کنیم، بخشی از آن اصلا محقق نشده و درصدی از آن به شکل ۵۰ درصد تحقق یافته است. در نتیجه ما عملا در سال جاری با کسری بودجه و معطلی بسیاری از پروژه های نیمه تمام مواجه شده ایم. ما عملا هم نارضایتی مردمی ایجاد کردیم و هم شاهد ناکارآمدی هستیم.

وی افزود: ما امیدوار هستیم در بودجه ۱۴۰۲ منابع درآمدی به شکل واقعی دیده شود. امسال نمایندگان پاسخی برای مردم در حوزه های انتخابیه نداشتند. ما قول دادیم خیلی از پروژه های نیمه تمام تکمیل شده و بخشی از مسائل بخش کشاورزی و اشتغال حل خواهد شد اما عملا با نبود اعتبارات مواجه شده‌ایم. امیدوار هستیم بودجه سال ۱۴۰۲ با نگاهی واقع بینانه نوشته شود تا شاهد این ناترازی نباشیم.

اخبار مرتبط:
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟
عباس عبدی: طرح ضدجاسوسی مجلس همسو با محتوایش نیست؛ آیا افزایش مجازات راه‌حل واقعی است؟

«هنگامی که خیانت‌هایی مثل آنچه در این جنگ دیدیم، رخ می‌دهد و بلافاصله چنین طرح قانونی تصویب می‌شود، به معنای آن است که وضعیت به وجود آمده ناشی از ضعف و نبودن قانون است و مسوولیت این مساله مستقیما به عهده خود نمایندگان است که پیش‌بینی این کار را نکرده بودند.»

مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند
مقصودی، نماینده مجلس: بسیاری از عاملان اسرائیل در بازار طلا و ارز شناسایی و دستگیر شدند

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بسیاری از عاملان اسرائیل که به بازار طلا و ارز می‌رفتند و با پول‌هایی که در اختیار داشتند، باعث می‌شدند تلاطم شدیدی در بازار به وجود بیاید، شناسایی و دستگیر شدند .

حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند
حمله رسایی به مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون: او فقط باید چای بخورد، اما حرفی نزند

رسایی به نقل از یک فعال سیاسی آذربایجانی نوشت: پزشکیان مثل دکتر رشید محمدوف ماست. خوش‌زبان و مهربان است، اما فقط به درد مراسم خواستگاری می‌خورد نه ریاست. آن هم به شرطی که فقط چای بخورد و حرف نزند، چون ممکن است با یک جمله همه چیز را خراب کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است