کد خبر : 221191
انتشار : 2022/12/29 - 09:47
چاپ

حمله روزنامه دولت به حسن روحانی؛ دلیل نیامدن مردم پای صندوق رای تو بودی!

روزنامه ایران نوشت: دولت روحانی که با کارنامه فاجعه‌بار مدیریتی خود منجر به کاهش نسبی مشارکت در انتخابات 1400 شد اکنون با طلبکاری در جایگاه مدعی نشسته. اما زخم‌های روی تن معیشت مردم و اقتصاد ایران آنقدر زیاد است که اجازه بزک کارنامه و ادعاگری را به او نمی‌دهد.

حمله روزنامه دولت به حسن روحانی؛ دلیل نیامدن مردم پای صندوق رای تو بودی!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه دولتی ایران در گزارشی به حسن روحانی حمله کرده و با «فاجعه‌بار» خواندن کارنامه مدیریتی وی تاکید کرده که او با طلبکاری در جایگاه مدعی نشسته در حالی که زخم‌های روی تن معیشت مردم و اقتصاد آنقدر زیاد است که اجازه «بزک» کارنامه و ادعاگری را به او نمی‌دهد.

این روزنامه نوشت: حسن روحانی رئیس دولت‌های یازدهم و دوازدهم روز دوشنبه به بهانه دیدار با جمعی از استانداران دولت‌های یازدهم و دوازدهم تلاش کرد تا با حمله به دولت سیزدهم بار دیگر گفتمان شکست‌خورده دولت خود را که منجر به ایجاد ناامیدی و یأس در بدنه مردم شد بار دیگر به‌عنوان گفتمانی کارآمد معرفی کند. روحانی که در فروش 200 هزار بشکه نفت نیز عاجز مانده بود در این جلسه مدعی شد: «برخلاف آنچه تحویل گرفته بودیم، خزانه را پر تحویل دادیم.

در ادامه این گزارش تاکید شده است: حال دولت روحانی با کارنامه فاجعه بار مدیریتی خود که منجر به کاهش نسبی مشارکت مردم در انتخابات 1400 شده گفته است: «در انتخابات اگر مردم را از صندوق مأیوس کردید یعنی به خیابان می‌رانید. اگر می‌خواهیم مردم را به کف خیابان نرانیم، راه آن این است که جاذبه صندوق رأی را از بین نبریم.» وی در حالی که خود و عملکرد دولتش اصلی‌ترین دلیل فاصله گرفتن مردم با صندوق رأی بوده است اکنون با طلبکاری در جایگاه مدعی نشسته است. حال آنکه زخم‌های روی تن معیشت مردم و اقتصاد و سیاست خارجی ایران آنقدر زیاد است که اجازه بزک کارنامه و ادعاگری را به او نمی‌دهد.

اخبار مرتبط:
سردار شکارچی: عقب نشینی در مقابل دشمن حرام است
سردار شکارچی: عقب نشینی در مقابل دشمن حرام است

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح عنوان کرد: قائلیم به اینکه امام زمانی داریم و در غیابش نائب امام زمانی داریم و اطاعت از امر نائب امام زمان بر ما واجب شرعی است. گرچه در اصطلاحات نظامی تعریفی از عقب نشینی داریم اما می‌گوییم که عقب نشینی بر ما حرام در مقابل دشمن حرام است.

ترامپ: قطعاً به سایت کوه کلنگ حمله خواهیم کرد
ترامپ: قطعاً به سایت کوه کلنگ حمله خواهیم کرد

ترامپ: ما قطعاً به کوه کلنگ حمله خواهیم کرد؛ آنها تلاش می‌کنند یک سایت هسته‌ای را دوباره احیا کنند. ما مواد (هسته‌ای) را دنبال می‌کنیم؛ آنجا جایی است که اقدام اصلی در جریان است.ما به‌زودی آن منطقه را هدف قرار خواهیم داد.

پیشنهاد رسانه اصولگرا برای مقابله با جنگ زمینی احتمالی با آمریکا؛ آموزش نظامی را شروع کنید/ لشکر جانفدایان را سازماندهی کنید
پیشنهاد رسانه اصولگرا برای مقابله با جنگ زمینی احتمالی با آمریکا؛ آموزش نظامی را شروع کنید/ لشکر جانفدایان را سازماندهی کنید

ارگان مطبوعاتی جریان اصولگرا: گمانه‌زنی‌ها درباره ادامه جنگ و گزینه‌های پیش رو به اخبار ضدونقیض درباره رویارویی زمینی رسیده و سناریوهای متعددی هم درباره‌اش مطرح می‌شود. سازماندهی واقعی جان‌فداهای آماده و اعزام نیروهای مردمی به مناطق تنش، تشکیل گردان‌های مدافع یا حتی اعلام آمادگی گردان‌های شهادت‌طلب تهاجمی برای حمله به پایگاه‌های آمریکا در منطقه، طرح جدی مداخله مردمی برای تغییرات سیاسی در کشورهای متخاصم منطقه و راهکارهایی از این دست می‌تواند در دستور کار قرار گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است