کد خبر : 220886
انتشار : 2022/12/28 - 07:08
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

انتقاد نماینده خوزستان از عدم بخشودگی تسهیلات و پرداخت معوض کشت کشاورزان

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی از عدم پرداخت معوض کشت به کشاورزان خوزستانی و عدم بخشودگی تسهیلات کشاورزان انتقاد کرد.

انتقاد نماینده خوزستان از عدم بخشودگی تسهیلات و پرداخت معوض کشت کشاورزان

محمد کعب عمیر در تذکدی شفاهی در جریان جلسه علنی مجلس خطاب به رییس جمهور، بیان کرد: متاسفانه دولت در سال ۱۴۰۱ به دلیل خشکسالی و کم آبی اجازه کشت به کشاورزان استان خوزستان به ویژه حوزه کرخه که کشت آنها غیرتجاری و معیشتی است نداد و در حالی معوض کشت آنها را پرداخت نکرده است که امروز نه خبری از معوض کشت است و نه وام های اخذ شده توسط کشاورزان از بانک کشاورزی مشمول بخشودگی شده است.

وی در ادامه اظهار کرد: حتی بانک ها به کشاورزان فشار آورده اند که وام های دریافتی خود را یکجا بازگردانند. لذا استدعا داریم با قید فوریت دستور عاجل و انقلابی جهت بخشودگی وام ها و پرداخت معوض کشت را به کشاورزان صادر فرمایید.

نماینده مردم شوش در مجلس تصریح کرد: متاسفانه اخیراً وزارت آموزش و پرورش و سازمان امور استخدامی کشور در یک اقدام غیرمنطقی دستور به اخراج حدود یک هزار نفر از معلمان جامانده از آزمون در کل کشور را داده است. در حالی که ابلاغ آنها برای تدریس صادر شده و سر کلاس حاضر شده اند؛ لذا استدعا داریم با توجه به کمبود معلم در کشور دستور جذب مجدد این معلمان را صادر فرمایید.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است