کد خبر : 220604
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۵ - 16:57
دسته‌بندی : اجتماعی، اخبار ویژه
چاپ

همسر و دختر علی دایی ممنوع‌الخروج شدند

برخی کاربران در شبکه‌های اجتماعی مدعی بازداشت همسر و دختر علی دایی شده‌اند که پیگیری‌ها نشان می‌دهد این شایعه صحت ندارد و کذب است.

همسر و دختر علی دایی ممنوع‌الخروج شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ برخی کاربران در شبکه‌های اجتماعی مدعی بازداشت همسر و دختر علی دایی شده‌اند که پیگیری‌ها نشان می‌دهد این شایعه صحت ندارد و کذب است.

به نوشته خبرگزاری دولتی برنا؛ با این حال، همسر و دختر علی دایی ممنوع‌الخروج بوده‌اند و از خروج آنها به مقصد دبی جلوگیری شده است.

این خبرگزاری در گزارش دیگری اعلام کرده بود: تعدادی از چهره‌های مشهور ورزشی و هنری که قصد داشتند برای تعطیلات ژانویه از کشور خارج شوند، ممنوع‌الخروج شدند.

 

اخبار مرتبط:
ماجرای مرگ تلخ مادر و نوزاد ۹ماهه‌‌اش در لرستان
ماجرای مرگ تلخ مادر و نوزاد ۹ماهه‌‌اش در لرستان

مرگ تلخ مادر و نوزاد پلدختری در سایه کمبودهای درمانی، بار دیگر ضعف امکانات و نبود متخصصان لازم را به نمایش گذاشت.

میزان خسارت حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد
میزان خسارت حادثه بندر شهید رجایی اعلام شد

بنابر اعلام شرکت متولی محوطه بندر شهید رجایی، خسارت محوطه منفجر شده، مبلغ ۱۱۰ میلیارد تومان است.

جهانگیر: حکم اعدام امیرتتلو تایید شده، اما درخواست‌ها برای لغو حکم درحال بررسی است
جهانگیر: حکم اعدام امیرتتلو تایید شده، اما درخواست‌ها برای لغو حکم درحال بررسی است

سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی در خصوص اخرین وضعیت حکم اعدام پرونده تتلو و ازدواج او در زندان گفت: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است