کد خبر : 220208
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۴ - 14:38
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فعال سیاسی اصولگرا: «رئیسی» اشراف کافی بر وزرای کابینه اش ندارد

ایمانی می گوید: آقای رئیس جمهور توجه کافی به وظیفه مهم ایجاد هماهنگی بین اعضای دولت ندارد. نکته دیگر آنکه معتقدم آقای رئیسی اشراف و شناخت کافی بر مدیران دولت از وزرا گرفته تا مدیران رده‌پایین ندارد.

فعال سیاسی اصولگرا: «رئیسی» اشراف کافی بر وزرای کابینه اش ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اوضاع اقتصادی کشور در یک وضعیت دوگانه قرار گرفته است، از یک سو دولت خیلی از میزان فروش نفت، بازگشت ارز به کشور و سایر اقدامات و تصمیمات اجرایی شده در این حوزه اظهار رضایت می کند، از طرفی مردم هر روز با چالش‌های جدیدی مواجه می شوند، از گران تر شدن کالاهای اساسی گرفته تا جهش قیمت مسکن و خودرو.

ناصر ایمانی درباره علت وجود دوگانگی بین تفسیر دولت و مردم از وضعیت کشور گفت: الان می توان ۱۰ ها موضوع مهم اقتصادی را برشمرد که قرار بود دولت آنها را پیگیری کند اما معلوم نیست چه سرنوشتی پیدا کردند. واقعا نکته بعدی آنکه مشخص نیست در دولت هماهنگی کافی بین معاون اول رئیس جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس کل بانک مرکزی و وزیر اقتصاد وجود دارد یا خیر. معتقدم هر کدام آنها روش خود را جلو می برند.

وی با بیان اینکه انسجام و هماهنگی بین اعضای تیم اقتصادی دولت و برنامه دقیق برای پیشبرد وضعیت اقتصادی کشور کم وجود دارد، افزود: آقای رئیس جمهور توجه کافی به وظیفه مهم ایجاد هماهنگی بین اعضای دولت ندارد. نکته دیگر آنکه معتقدم آقای رئیسی اشراف و شناخت کافی بر مدیران دولت از وزرا گرفته تا مدیران رده‌پایین ندارد.

این تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: وقتی رئیس کل بانک مرکزی در ابتدای دولت سیزدهم منصوب شد، واقعا این سئوال برایم مطرح شد که واقعا فرد ذی صلاح تر که سال ها سابقه مدیریت در بانک های کشور را داشته باشد آیا وجود نداشت؟ همین سئوال را می توان درباره بسیاری از مدیران و مسئولان این دولت مطرح کرد.

وی با بیان اینکه ریشه بسیاری از مشکلات کشور را مدیریتی خواند و ادامه داد: اگر واقعا افراد با تجربه تر و کارآمدتری در جناح فکری آقای رئیسی وجود نداشتند، می توان انتصاب های صورت گرفته را در مسئولیت های کلان مدیریتی پذیرفت اما اگر وجود داشتند و در مسئولیت های مربوطه به کارگرفته نشدند، سئوال پیش می آید چرا؟

ایمانی با بیان اینکه آقای رئیسی دولت را با تورم ۴۵ درصدی تحویل گرفت، ادامه داد: امکان نداشت که ظرف یک سال و نیم تورم تک رقمی شود اما امروز نرخ تورم همان میزان ماند به علاوه آنکه دولت برای کنترل تورم رکود زیاد را پذیرفت. حال این سئوال پیش می آید که این وضعیت آیا می تواند ادامه پیدا کند؟ معتقدم درباره امکان ادامه این وضیت باید تردید کرد.

وی با اشاره به گزارش های مدیران دولت به مردم ادامه داد: من واقعا از این گزارش ها تعجب می کنم چون دو حالت بیشتر وجود ندارد، یا آنها اطلاع ندارند یا اگر اطلاع دارند باید واقعیت را به مردم اعلام کنند. مثلا سخنگوی دولت گفت «بعد از حذف ارز ترجیحی واردات کالاهای اساسی به کشور کمتر شد چون جراحی اقتصادی جلوی ریخت و پاش ارزی را گرفت»، حال آنکه علت این اتفاق به افزایش قیمت کالاهای اساسی و کاهش قدرت خرید مردم بر می گردد. به عبارت دیگر مردم نتوانستند کالاهای اساسی را بخرند که واردات کمتری انجام شد.

این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه مسئولان دولتی دروغگو نیستند، اظهار کرد: حتما اطلاعات آنها کم است که چنین گزارش هایی را می دهند، در این صورت نیز باید گفت «وامصیبتا».

اخبار مرتبط:
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه

مسعود پزشکیان در جلسه ارزیابی و جبران خسارات جنگ بر ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد.

ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند
ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند

معصومه ابتکار نوشت: «باید» اول، در مورد رسانه ملی است که سال‌ها با سیاست‌های یکطرفه، صداهای متنوع را نادیده گرفته و اکنون در اداره طیف خاصی هست. اگرچه این روزها تغییراتی در آن مشاهده می‌شود، ولی این اتفاق در دوران‌های دیگری هم به صورت مقطعی و کوتاه رخ داد، اما به سرعت فراموش شد و حتی با برنامه‌هایی که چنین رویکردی داشتند، برخورد شد. در حالی که توجه به تنوع دیدگاه‌های مردم و گوناگونی سلایق از اهمیت بسیاری برخوردار است و صدا و سیما باید به نحوی عمل کند که مرجعیت ملی خود را بازیابی و اعتماد‌سازی کند.

تخت‌روانچی: هیچ تاریخی برای بازگشت احتمالی به مذاکرات توافق نشده است
تخت‌روانچی: هیچ تاریخی برای بازگشت احتمالی به مذاکرات توافق نشده است

معاون وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگویی با تاکید بر حق ایران برای غنی‌سازی اورانیوم به منظور اهداف صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود، بیان کرد که دولت آمریکا در صورت تمایل به ازسرگیری مذاکرات با ایران باید موضع شفافی درباره نفی حملات متجاوزانه بیشتر به ایران اتخاذ کند تا اعتمادسازی لازم برای تداوم روند دیپلماتیک انجام شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است