کد خبر : 219435
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۰۱ - 14:01
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

وزیر کشور: تغییرات در سطح استانداران ادامه خواهد داشت

وزیر کشور وعده داد تغییرات در سطح استانداران ادامه خواهد داشت.

وزیر کشور: تغییرات در سطح استانداران ادامه خواهد داشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ احمد وحیدی، وزیر کشور دولت سیزدهم در بدو ورود به استان کرمانشاه اظهار کرد: امروز به منظور تقدیر از زحمات یک ساله آقای امیری مقدم در استانداری کرمانشاه و معارفه محمدطیب صحرایی استاندار جدید کرمانشاه در این استان حاضر شده‌ایم.

به نوشته مهر، وی خاطرنشان کرد: با توجه به برنامه ریزی ها و بررسی‌های به عمل آمده این نوید را می‌دهیم که تغییرات دیگری در سطح استانداران در دولت سیزدهم به زودی انجام شود.

اخبار مرتبط:
روزنامه شرق: ترامپ موافق تغییرنظام و تجزیه ایران نیست
روزنامه شرق: ترامپ موافق تغییرنظام و تجزیه ایران نیست

ترامپ در پنج، شش ماه گذشته تردیدی در نمایش اختلاف‌نظرهای خود با نتانیاهو نداشته است.

روزنامه اصولگرا: مصاحبه اخیر علی لاریجانی ،کلاس درسی برای سیاست ورزان است/ نه شعار داد، نه اغراق کرد، نه احساساتی حرف زد
روزنامه اصولگرا: مصاحبه اخیر علی لاریجانی ،کلاس درسی برای سیاست ورزان است/ نه شعار داد، نه اغراق کرد، نه احساساتی حرف زد

سیاست را نباید ساده‌سازی کرد. مناسبات سیاسی نیز تک خطی نیست و نیازمند تحلیل‌های چندلایه و چندبُعدی است. یکی از چهره‌هایی که رفتار سیاسی‌اش نمونه‌ای روشن از این پیچیدگی و ظرافت است، علی لاریجانی است؛ سیاست‌مداری با پیشینه‌ای چنددهه‌ای در عرصه‌های گوناگون حکمرانی که در سال‌های اخیر، مسیر متفاوتی را پیموده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است