کد خبر : 218960
انتشار : 2022/12/20 - 20:18
دسته‌بندی : بین الملل، اخبار ویژه
چاپ

بایدن: برجام مرده اما نمی‌توانیم آن را اعلام کنیم

رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی مدعی شد که توافق هسته‌ای با جمهوری اسلامی ایران «مرده» است.

بایدن: برجام مرده اما نمی‌توانیم آن را اعلام کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه در پاسخ به این پرسش که آیا می‌تواند مرگ برجام را اعلام کند؟ گفت: نه.

به نوشته ایسنا، بایدن در جواب عده‌ای از افراد که به او اصرار میکردند توافقی با ایران نداشته باشد، و این‌که به چه علت نمی‌تواند مرگ برجام را اعلام کند تصریح کرد: دلایل زیادی دارد. برجام مرده است اما ما نمی‌توانیم این را اعلام کنیم. داستانش طولانی است.

اخبار مرتبط:
رویترز: انصارالله یمن در نظر دارد برای کشتی‌های عبوری از دریای سرخ عوارض دریافت کند
رویترز: انصارالله یمن در نظر دارد برای کشتی‌های عبوری از دریای سرخ عوارض دریافت کند

منابع منطقه‌ای آشنا با موضوع به رویترز گفتند که گروه انصارلله یمن در حال بررسی اعمال عوارض بر کشتی‌های تجاری عبوری از جنوب دریای سرخ است؛ این اقدام یک هفته پس از اعلام محاصره دریایی علیه عربستان سعودی صورت می‌گیرد.

عراق به حملات آمریکا و عربستان علیه حشدالشعبی واکنش نشان داد
عراق به حملات آمریکا و عربستان علیه حشدالشعبی واکنش نشان داد

دولت عراق اعلام کرد: ما حمله صبح امروز نیروهای آمریکایی و سعودی را محکوم کرده و آن را به شدت تقبیح می‌نماییم. حمله امروز در زمانی رخ داد که دولت در حال راستی‌آزمایی آنچه در مورد هدف قرار گرفتن خاک عربستان مطرح شده بود، می‌باشد.

پالایشگاه جازان عربستان تعطیل شد
پالایشگاه جازان عربستان تعطیل شد

شرکت آرامکو عربستان در پی حمله اخیر به پالایشگاه نفت جازان، این پالایشگاه را تعطیل کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است