کد خبر : 218762
انتشار : ۱۴۰۱/۰۹/۲۹ - 08:43
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

تهدید اروپا این بار از سوی قطر

قطر از پارلمان اروپا به دلیل ممنوع کردن حضور نمایندگان این کشور در این نهاد انتقاد کرد و هشدار داد که این اقدام «تبعیض‌آمیز» می‌تواند به همکاری گسترده‌تر اتحادیه اروپا و قطر در جایی که این بلوک به دوحه وابسته است، از جمله در زمینه انرژی، آسیب برساند.

تهدید اروپا این بار از سوی قطر

به گزارش سایت خبری مدارا؛ پارلمان اروپایی هفته گذشته نمایندگان قطر را از ورود به محل این پارلمان منع کرد و قوانین مربوط به این کشور را که شامل لغو ویزا و بازدیدهای برنامه‌ریزی شده می‌شود، به حالت تعلیق درآورد.

به نوشته ایسنا، این اقدامات به دنبال اتهامات فساد شامل تلاش قطر برای نفوذ و تاثیرگذاری بر مقامات پارلمان اروپایی صورت گرفت.

در واکنش به این اقدام یک دیپلمات قطری در بیانیه‌ای گفت: «تصمیم برای اعمال چنین محدودیت‌های تبعیض‌آمیزی بر همکاری‌های امنیتی منطقه‌ای و جهانی و همچنین بحث‌های جاری پیرامون فقر انرژی و امنیت جهانی تأثیر منفی خواهد گذاشت».

این بیانیه افزود: این تصمیم نشان می‌دهد که نمایندگان پارلمان اروپا به طور قابل توجهی گمراه شده‌اند.

در این بیانیه آمده است: مایه تاسف است که برخی بر اساس پیش‌داوری‌هایی علیه قطر عمل کردند و قضاوت خود را بر اساس اطلاعات نادرست درز اطلاعات به جای منتظر ماندن برای نتیجه گیری تحقیقات، انجام دادند. میزبان جام جهانی “قاطعانه” اتهامات “ارتباط دولت ما با رفتار نادرست” را رد می‌کند.

کشورهای اتحادیه اروپا به طور فزاینده‌ای در تلاش برای تنوع بخشیدن به منابع انرژی و جبران کمبودهای موجود در بحبوحه تهاجم روسیه به اوکراین، به قطر روی آورده‌اند و آلمان ماه گذشته قراردادی ۱۵ ساله برای واردات گاز طبیعی مایع (LNG) امضا کرد. دوحه سال گذشته یک چهارم واردات LNG اتحادیه اروپا را تامین کرد.

این در حالی است که مقامات بلژیک چهار نفر را در ارتباط با پارلمان اروپایی- از جمله یکی از معاونان این نهاد، “اوا کایلی” – به اتهام پذیرش پرداخت‌هایی در ازای انجام پیشنهاد قطر در پارلمان، متهم کرده‌اند.

کایلی از آن زمان از وظایف خود محروم شده است، در حالی که مقامات در روزهای اخیر به حداقل ۲۰ خانه و دفتر در بلژیک، یونان و ایتالیا یورش برده‌اند.

اخبار مرتبط:
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم

فریدریش مرتس صدراعظم آلمان در اظهاراتی با بیان اینکه ترس از وقوع جنگ با روسیه در میان مردم این کشور ریشه دوانده است، تاکید کرد: من هراسی از جنگ با روسیه ندارم.

مجارستان: عضویت اوکراین در ناتو به جنگ‌جهانی سوم منجر می‌شود
مجارستان: عضویت اوکراین در ناتو به جنگ‌جهانی سوم منجر می‌شود

نخست‌وزیر مجارستان با تکرار مواضع پیشین خود گفت عضویت اوکراین در ناتو به یک درگیری مسلحانه با روسیه و جنگ‌جهانی سوم منجر خواهد شد.

ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید از حملات رژیم صهیونیستی به ایران مطلع بوده اما ادعا کرد آمریکا کمک نظامی به این رژیم نکرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است