اخیرا در فضای پرالتهاب جامعه شاهد آن هستیم که به جای استقبال از حساسیت دانشجویان به مسائل روز و ابراز تمایل دانشجویان نخبه کشور برای ماندن و ساختن کشورشان، اقدام به بازنگری تنگنظرانه شیوهنامه اجرایی آییننامه انضباطی به عنوان ابزاری برای خاموش ساختن صدای اعتراضات دانشجویان شده است. آیا در مقطع ناآرام جاری، بازنگری منصفانه امکانپذیر است و میتوان برای آن مقاصد آزاداندیشانه متصور شد؟
رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به تذکر نماینده مردم بندرعباس مبنی بر رسیدگی دقیق به ابعاد حادثه انفجار در بندر شهید رجایی و برخورد قانونی با مقصران آن، گفت: این موضوع در جلسه سران قوا نیز بررسی شد و قطعاً به همه کسانی که در این حادثه قصور یا تقصیر داشتهاند، رسیدگی خواهد شد.
مدیرمسئول کیهان نوشت: «امروز ۲۱ اردیبهشت قرار است چهارمین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط برگزار شود و سؤال این است که با توجه به آنچه گذشت و عبور خصمانه و آشکار حریف از همه خط قرمزهایی که رسماً ترسیم و اعلام شده بود، ادامه مذاکرات عاقلانه و هوشمندانه است؟! بدون کمترین تردیدی باید گفت برای دفاع از هویت نظام، حاکمیت ملی و شخصیت مورد اهانت قرار گرفته مردم این مرز و بوم، باید ادامه مذاکرات را به پوزش رسمی ترامپ از نظام و مردم ایران و نفی اظهارات خصمانه استیو ویتکاف نماینده ویژه او در مذاکرات موکول کرد.»