کد خبر : 218009
انتشار : 2022/12/17 - 10:51
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

معاون رئیس جمهور: تعدادی امضا برای استیضاح وزیر بهداشت جمع شده؛ درحال صحبت برای عدم وصول هستیم

معاون پارلمانی رئیس جمهوری گفت: برای استیضاح وزیر بهداشت و درمان یک تعدادی امضا جمع کرده‌اند ولی در حال صحبت هستیم که اعلام وصول نشود.

معاون رئیس جمهور: تعدادی امضا برای استیضاح وزیر بهداشت جمع شده؛ درحال صحبت برای عدم وصول هستیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛سید محمد حسینی، معاون پارلمانی ریاست جمهوری درباره اینکه نمایندگان مطرح می‌کنند قصد دارند چند وزیر را به دلیل عملکردشان استیضاح کنند و اینکه فکر نمی‌کنید کارت زرد روز سه‌شنبه نیز  مقدمه‌ای برای استیضاح وزرایی باشد که نام آنها مطرح است، گفت: خیر، این‌گونه نیست، اخیرا مجلس رأی خوبی به آقای فاطمی امین داد و استیضاح ایشان رأی نیاورد. در حال حاضر هم دوباره اتفاق خاصی نیفتاده است.

به نوشته ایلنا، بخش هایی از گفت و گوی حسینی را در ادامه می خوانید:

یک بحث قیمت خودرو مطرح بود که نمایندگان از وزیر صمت سوال کردند که قانع نشدند و به ایشان کارت زرد دادند.

برای استیضاح وزیر بهداشت و درمان هم یک تعدادی امضا جمع کرده‌اند ولی در حال صحبت هستیم که اعلام وصول نشود.

وزیر کشور ارتباط خوبی با نمایندگان دارد، ایشان در قالب سوالاتی که در مجلس مطرح شد، به نمایندگان پاسخ و توضیح دادند.

بودجه در حال حاضر در مراحل نهایی شدن است جلسات متعدد ۳ شیفت در دولت در حال برگزاری است و در خصوص بودجه بحث شده و دولت آماده تقدیم لایحه بودجه مجلس است.

از نظر دولت بحث بودجه مشکلی ندارد و می‌تواند تقدیم مجلس شود، اما درباره اینکه ابتدا برنامه هفتم بررسی شود یا بودجه در حال گفت‌وگو با مجلس هستیم.

بودجه آماده است و در هفته جاری می‌توانیم آن را تقدیم مجلس کنیم.

اخبار مرتبط:
حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است
حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است

یک فعال سیاسی اصولگرا درباره برخی موضوعات مطرح شده از سوی جریانات تندرو از جمله بحث کودتا گفت: این افراد نگاه سیاسی درستی ندارند و جمهوری اسلامی را صرفاً متعلق به خود و در خدمت خواسته‌هایشان می‌دانند. مگر ممکن است در درون جمهوری اسلامی جریانی به دنبال کودتا باشد؟ چنین ادعایی اساساً ناپسند است. افرادی که تلاش کردند مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را از صحنه سیاسی حذف کنند، به آقای ناطق نوری حمله کردند، به آقای علی لاریجانی حملات گسترده‌ای انجام دادند، امروز هم آقای قالیباف و آقای پزشکیان را هدف قرار داده‌اند. هر جریان یا شخصیتی که در برابر آنها بایستد، با بی‌تقوایی کامل مورد هجمه قرار می‌گیرد.

پزشکیان: در دفاع از امنیت و تمامیت ارضی هیچ‌گونه مماشاتی نداریم
پزشکیان: در دفاع از امنیت و تمامیت ارضی هیچ‌گونه مماشاتی نداریم

رئیس‌جمهور با اشاره به شرایط منطقه‌ای و تلاش دشمنان برای ایجاد اخلال در روند پیشرفت کشور، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران خواهان گسترش تنش و ناامنی در منطقه نیست، اما در دفاع از امنیت، منافع ملی و تمامیت ارضی کشور، با تمام توان عمل خواهد کرد.

المیادین: ایران پیشنهاد آمریکا برای بازگشایی تنگه هرمز را رد کرد
المیادین: ایران پیشنهاد آمریکا برای بازگشایی تنگه هرمز را رد کرد

شبکه المیادین به نقل از یک منبع ایرانی اعلام کرد که ایران در پاسخ به پیشنهاد اخیر واشنگتن اعلام کرده است که تا پایان کامل جنگ، با بازگشایی تنگه هرمز موافقت نخواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است